Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Het team van A Office

A-Office: sterk in bediendenprofielen

Handen te kort op je bedrijf? Dan schakel je een interimkantoor in. A Concept Interim zorgt er met zijn conceptuele aanpak voor dat de job gedaan wordt. Hun aanbod aan profielen en concepten breidt zich steeds uit. Zo hielpen ze de laatste jaren ook meer en meer bedrijven door bedienden en administratief personeel te plaatsen.

Nieuwe afdeling van A Concept Interim

A Concept Interim heeft een sterke positie als uitzendkantoor voor arbeiders, maar krijgt vanuit bedrijven meer en meer vragen om bedienden. A Concept Interim richtte daarom enkele jaren geleden een nieuwe afdeling op, gespecialiseerd in profielen die ondersteunende en administratieve functies vervullen: A-Office. A-Office focust op onder andere onthaalbedienden, administratief en boekhoudkundig bedienden, office assistants en office managers. Daarnaast werken de adviseurs ook met zicht op permanente plaatsing van de bediendenprofielen.

Troeven voor bedrijven

De medewerkers van A-Office hanteren dezelfde conceptuele aanpak als A Concept Interim: ze analyseren de nood binnen je bedrijf en creëren een totaalconcept op maat. Zoek je bijvoorbeeld een administratief bediende, maar tegelijkertijd een magazijnier? Dan kan A Concept ze alle twee bieden. Zo heb je een adequaat antwoord op bijvoorbeeld een piek in werk of een ziekte. A-Office denkt met je mee om kandidaten zo efficiënt mogelijk te plaatsen en verder klaar te stomen voor hun specifieke functie aan de hand van interne of externe opleidingen. A-Office streeft naar een duurzaam partnerschap met je bedrijf. Door je bedrijf goed te leren kennen, kunnen ze je steeds goed advies geven en passende kandidaten voorstellen.

Troeven voor uitzendkrachten

A-Office maakt het onderscheid door kandidaten niet als nummers te behandelen. De medewerkers van A-Office nemen de tijd om hen echt te leren kennen en houden rekening met hun voorkeuren in de jobs die ze voorstellen. Ze houden ook contact met de kandidaten en blijven meedenken over hun verdere carrièremogelijkheden. Uitzendkrachten appreciëren die persoonlijke aanpak. Dat betekent bovendien dat A-Office intussen een interessant netwerk heeft opgebouwd, waarin misschien wel jouw ideale kandidaat zit!

Ondersteuning op vlak van HR

Een van de grote troeven van A-Office is dat de medewerkers van het kantoor HR-advies op jouw maat kunnen leveren. Dat is erg interessant voor kmo’s en lokale vestigingen van internationale bedrijven. Kleinere bedrijven hebben vaak geen specifieke HR-afdeling en grotere bedrijven hebben hun HR soms in het buitenland. Het advies en de ondersteuning op het vlak van aanwervingen, sociale wetgeving en personeelszaken dat A-Office biedt, maar ook hun kennis van trends in de arbeidsmarkt, is voor zulke bedrijven absoluut een meerwaarde. A Concept ondersteunt je bedrijf bovendien ook op het vlak van payroll-administratie.

Ligging nabij Antwerpse haven

A Concept Interim ligt dichtbij de haven van Antwerpen. Dat is niet alleen goed voor de zichtbaarheid en bereikbaarheid: dankzij die strategische ligging weet het bedrijf heel wat administratieve krachten te leveren voor de haven. A-Office is goed vertrouwd met profielen voor de maritieme transportsector, zoals transportplanners, expediteurs en manifestbedienden.

Tevreden klanten

Bedrijven vinden het een meerwaarde dat er een persoonlijke band en een nauwe samenwerking wordt opgebouwd: “Ze bellen ons gewoon meteen op wanneer ze een vacature hebben en zoeken in ons echt een partner waar ze op kunnen vertrouwen,” vertelt Tamsin Benson, verantwoordelijke voor A-Office.  Ook uitzendkrachten zijn zeer tevreden. Tamsin Benson vertelt over een jongeman met een diploma in marketing die dankzij de begeleiding van A-Office uiteindelijk zijn droomjob in de maritieme sector kreeg. Maar het bedrijf helpt ook heel wat vijftigplussers aan een nieuwe job. Die groep heeft het niet altijd makkelijk op de arbeidsmarkt, dus ze zijn A-Office dankbaar.

Nood aan (tijdelijke) administratieve krachten of bedienden in je bedrijf? Ga zeker eens rond de tafel zitten met de adviseurs van A-Office. Ze hebben de geschikte kandidaat voor jou! Bezoek hun website of vul het formulier hieronder in voor meer informatie!

Lees ook:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en A Concept Interim

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • A Concept Interim

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials