Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Projectsourcingbedrijf Bonache nu ook actief in Limburg

HR

Bonache, gespecialiseerd in projectsourcing en search & selection, heeft zijn grenzen verlegd, letterlijk. Het specialisatiebedrijf was voornamelijk actief in en rond de Antwerpse haven, maar richt zich nu ook op de Kempen en de provincie Limburg. De eerste werknemer bij een Limburgse klant is ondertussen gestart.

Het is de Martin Vandereyt Group, een gevestigde waarde in de bouwsector, en meer bepaald in de houtskeletbouw, die op 1 september jl. de eerste Limburgse klant van Bonache geworden is.

Outsourcing van de juiste medewerkers

“We nemen gespecialiseerde medewerkers in dienst en plaatsen hen voor langdurige projecten bij bedrijven die nood hebben aan hun kennis en ervaring. Die bedrijven kunnen hen niet langdurig zelf in dienst nemen of hebben de tijd noch ervaring om de juiste mensen te vinden. Wij ontzorgen onze klanten volledig op vlak van werkgeverschap en we zetten sterk in op coaching, begeleiding en opleiding”, legt CEO Dirk Verbeeck uit.

Projectsourcing in Antwerpen, Limburg, de Kempen

“We zijn nu actief in drie provincies: Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg. Om ons volop te richten op de nieuwe regio Kempen – Limburg, zonder dat we de focus op Antwerpen verliezen, hebben we een nieuwe commercieel verantwoordelijke in dienst genomen.”

Lees ook: Antwerps werving- en selectiekantoor verjongt en vervrouwelijkt

De uitbreiding naar Limburg is voor Dirk Verbeeck een vernieuwde kennismaking met deze provincie. Enkele jaren geleden was Bonache er reeds actief tijdens een tijdelijk project en zelf is Verbeeck al jaren trotse Plato Peter bij Voka Limburg.

Welbevinden van de projectmedewerkers

Bonache, opgericht in 2004, telt zo’n 120 projectmedewerkers. Ze voeren hun job kwalitatief, veilig en met plezier uit. Bonache besteedt veel aandacht aan hun welbevinden. Tevreden werknemers leveren immers goed werk af.

Dirk Verbeeck gaat er prat op dat zijn bedrijf een vlakke structuur heeft, en dicht bij de werknemers staat. De projectwerknemers van Bonache zijn vooral gespecialiseerd op een aantal domeinen in het middenkader en worden ingezet voor taken in de aankoop, administratie, kwaliteitscontrole, supervisie, werkvoorbereiding, werfopvolging, secretariaat, magazijnbeheer, voorraadadministratie,…

Outsourcing voor bepaalde taken of tijdelijke projecten

Bonache werkt hoofdzakelijk samen met de grootindustrie en vaak in de petrochemische sector, maar ook bedrijfsleiders van kmo’s kunnen voor bepaalde werkzaamheden beroep doen op het projectsourcingbedrijf, zoals voor het outsourcen van bepaalde taken of voor het inschakelen van externe medewerkers voor tijdsgebonden projecten.

Elke medewerker van Bonache heeft een contract van onbepaalde duur.

“Op die manier binden wij de mensen aan hun bedrijf en zorgen we tegelijkertijd voor continuïteit naar de klant toe.”

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials