B Close_banner web.jpg

Hoogmis van de logistieke en distributiesector in Brussel

Logistiek

Logistics & Distribution op 3-4 oktober 2018 in Brussels Expo

Op 3 en 4 oktober is het weer zover: beleven en ontmoeten tijdens Logistics & Distribution in Brussels Expo. Deze vakbeurs voor professionals uit de logistieke en distributiesector belooft een topeditie te worden. Voor een koffie tussendoor ben je welkom op de Coffee Corner van KMOinsider.

Wie tijdens één van de vorige edities aanwezig was, weet hoe waardevol deze vakbeurs is voor de community. Van warehousing en intralogistics tot material handling, distribution en e-logistics.

Oplossingen voor goederenstromen

Ben je benieuwd naar nieuwe technologieën in de logistiek, multimodaliteit en stadsdistributie? Meer weten over dronetoepassingen in de logistiek? Deze vakbeurs toont een breed panorama van de hedendaagse logistiek en goederenstromen.

Kennis- en conferentieprogramma

Geen innovatie zonder knowhow. Logistics & Distribution heeft een uitgebreid kennisprogramma met diverse seminaries. Zo is er op 3 oktober een Logistics Theatre, waar sprekers inzoomen op duurzame logistiek en stadsdistributie. In het Advanced Theatre komt onder meer de pharmalogistiek aan bod. Op 4 oktober is er tijd voor de HR-uitdagingen en trends op de arbeidsmarkt. Hoe kan je daarop inspelen?

Waar gaan we heen met ons voedsel?

Het wordt nog interessanter. Tijdens Logistics & Distribution vindt het eerste RetailDetail Food congres plaats. Hier draait alles rond ‘the future of food’. Nieuw dit jaar is ook de Best of handling award, de prijs voor de innovatiefste heftruck. En dan zijn er nog drones: toepassingen in logistiek en warehouses, wetgeving. Kortom, een vakbeurs waar serious business & fun hand in hand gaan.

Ssst… coffee first!

Even pauzeren in alle beursdrukte? KMOinsider nodigt je uit voor een inspirerend bakje koffie (stand: 4.B26). Ideaal voor een rustmoment, om te netwerken met sprekers en exposanten of om andere ondernemers te ontmoeten.

Registreer tijdig

Klik hier voor praktische info en registratie.

Rectangle B Close_ web.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven