BCLOSE_Leaderboard.gif

Met een nieuw managementteam naar volgend decennium

Tien jaar na de oprichting schakelt Go4Logistics, ontwikkelaar van softwareoplossingen voor de transport- en logistieke sector, een flinke versnelling hoger. Met een nieuwe CEO-CTO tandem is het bedrijf klaar voor het volgend decennium.

Medeoprichter Joeri Lyssens wordt CTO om zich voortaan te kunnen focussen op de verdere ontwikkeling van de software, onder andere met het oog op internationalisering. Sales & marketing manager Veerle Goossens wisselt die stoel in voor die van CEO.

De transport- en logistieke sector is Veerle Goossens niet vreemd. Voor zij naar de Cronos Groep en Go4Logistics kwam, werkte zij onder andere bij Randstad, waarvan de laatste drie jaar als director product management van de afdeling logistiek, transport en bouw.

Veilige bedrijfsgroei realiseren

Inzetfoto400x400.jpg“Samen met de directie van de Cronos Groep, waar Go4Logistics deel van uitmaakt, hebben we beslist dat er meer gespecialiseerde focus nodig was, wilden we met onze organisatie kunnen groeien. Met zijn IT-achtergrond is Joeri Lyssens de geknipte persoon om zich als CTO te richten op de verdere ontwikkeling van ons product. Zelf focus ik mij op onze klanten en partners in de transportsector, en dat is mijn natuurlijke biotoop”, stelt Veerle Goossens.

 

Twee gezamenlijke passies: transport en mensen

Veerle Goossens en Joeri Lyssens delen twee passies: transport en mensen. “En toch zijn we heel verschillend, maar dat maakt ons juist sterk. Er is een groot wederzijds respect en een heel goede communicatie tussen ons beiden. We zijn ook heel open naar elkaar toe en de bereidheid om naar elkaar te luisteren is groot.”

De troeven als softwareontwikkelaar

“Onze belangrijkste troef als softwareontwikkelaar? De transportsector bestaat uit ondernemingen die vaak klein gestart zijn, soms met slechts één vrachtwagen. Een aantal bedrijven is bewust klein gebleven, andere zijn uitgegroeid tot heel grote transportbedrijven. Go4Logistics blijft in alle omstandigheden dicht bij zijn klanten staan, ook als ze groeien en ook als ze hun eerste stappen in het buitenland zetten. Het is belangrijk dat ze dat kunnen doen met een partij die ze vertrouwen.”

Go4TMS : breed gebouwde software voor transport

Een andere sterke troef van Go4Logistics is dat de Go4TMS software van meet af aan breed gebouwd is, rekening houdend met de verschillende transportactiviteiten in de sector.

“Go4TMS biedt een oplossing voor elk type transport, of het nu gaat om container transport, tank transport, groupage & distributie, short sea shipping, intermodaal of internationaal transport. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om indien nodig maatwerk aan het basisproduct toe te voegen. De software biedt ook veel rapporteringsmogelijkheden die inzicht geven in de performantie van je bedrijf. Hoe kan ik mijn marges verbeteren? Waar zitten er verliezen in mijn bedrijfsvoering? Is het traject van A naar B dat ik nu volg het interessantste?, enz. Uiteraard kan je je klanten ook inzichten geven in waar hun goederen zich in het transport bevinden en wanneer ze precies geleverd zullen worden.”

Meer weten over Go4TMS? Benieuwd of deze software ook voor jou dé oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact op met Go4Logistics via onderstaand formulier.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Go4Logistics

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Go4Logistics

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials