Versie 3 B-Close.gif

Descartes Systems Belgium: logistieke technologie voor Supply Chain


Descartes is een wereldwijde leider in on-demand SaaS-oplossingen die de productiviteit, prestaties en zekerheid van ondernemingen met een belangrijke logistieke rol verbeteren. Het Cloud gebaseerde Logistics Technology Platform van Descartes maakt samenwerking mogelijk met meer dan 35.000 handelsrelaties via het Global Logistics Network, een wereldwijd logistiek netwerk. Klanten vertrouwen op Descartes' modulaire SaaS-oplossingen om diverse logistieke processen te stroomlijnen, controleren en meten.

Belangrijkste Kenmerken van Descartes:

  • Wereldwijd Samenwerken: Maak verbinding met meer dan 35.000 handelsrelaties via het Global Logistics Network.
  • Modulaire SaaS-oplossingen: Gebruik Descartes' oplossingen voor het inplannen en uitvoeren van distributieactiviteiten, het valideren en betalen van logistieke facturen, en het afhandelen van import- en exportdocumenten.
  • Hoofdkantoor in Waterloo, Ontario: Descartes heeft zijn hoofdkantoor in Waterloo, Ontario, Canada, en vestigingen en partners over de hele wereld.

Descartes biedt innovatieve oplossingen om logistieke processen te vereenvoudigen en te verbeteren. Neem contact met ons op voor een wereldwijde aanpak van uw logistieke uitdagingen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Descartes

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Descartes

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials