Slimstock

Logistiek

Diensten

  • Forecasting & demand planning

  • Voorraad en supply chain optimalisatie

  • Supply chain strategie

  • Reporting & simulatie

  • Voorraadoptimalisatie software

  • Slimstock Academy

De juiste voorraad, op het juiste moment op de juiste plaats

Slim4 is een integrale voorraadoptimalisatie software-oplossing voor forecasting & demand planning en voorraadbeheer. Slim4 is ontwikkeld vanuit de praktijk en is de perfecte hulp om voorraadproblemen op te lossen en supply chain doelen te behalen. Slimstock helpt zo om uw voorraad te verlagen en tegelijkertijd de servicegraad te verhogen, terwijl uw kosten dalen. We garanderen dat u de resultaten behaalt die u voor ogen hebt.

Forecasting en demand planning

Met onze oplossingen voor forecasting en demand planning kunt u optimaal inspelen op de toekomstige vraag. Maak gefundeerde voorraadbeslissingen op basis van accurate prognoses aan de hand van gevalideerde methodieken.

Voorraad en supply chain optimalisatie

Honderden bedrijven over de hele wereld gebruiken onze software om hun verkoop- en winstdoelstellingen te realiseren op basis van historische verkoopcijfers, de forecast van de toekomstige vraag en de huidige voorraad binnen de supply chain. Bepaal dankzij Slimstock uw optimale voorraadniveau.

Voorraadstrategie

Elke managementbeslissing op het gebied van voorraad kan vergaande consequenties hebben binnen de rest van de organisatie. Het is daarom cruciaal dat u een voorraadstrategie ontwikkelt die aansluit bij de missie van uw bedrijf.

Betrouwbare rapportage & simulatie met Slim4

Monitor de prestaties van uw activiteiten. Met een up-to-date inzicht in uw belangrijkste prestatie-indicatoren bereikt u uw strategische doelstellingen.

Slimstock Academy: praktische oplossingen en expertise

Nieuwe trends in de markt zorgen voor een veranderende rol van voorraadbeheerders en -planners. We delen onze kennis en ervaring graag via eigen supply chain opleidingen, masterclasses en trainingen in de Slimstock Academy. Deze opleidingen helpen uw medewerkers om werkzaamheden in de juiste context te plaatsen, uw bedrijfsstrategie om te zetten in operationele acties en optimale resultaten te halen.

Ga naar de website van Slimstock!

 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Slimstock

Onze experten

Steven Pauly

Voorraadoptimalisatie en Forecasting expert bij Slimstock

Bekijk de socials