BCLOSE_Leaderboard.gif
Ergonomische verpakkingsoplossingen door Storopack

Hoe kunnen je werknemers ergonomisch en efficiënter verpakken?

Gezonde, gemotiveerde en productieve werknemers zijn essentieel voor het succes van je bedrijf. Je houdt je medewerkers gezond aan het werk door in te zetten op ergonomie op de werkvloer. Ergonomie zorgt bovendien voor een verhoogde efficiëntie in je organisatie. Voor Storopack is een ergonomische werkplek dan ook de spil waarrond alle werkprocessen optimaal worden georganiseerd. Daarom staat ergonomie centraal in het gamma van Storopack.

Working Comfort®

Storopack helpt je met Working Comfort® de productiviteit van je beschermend verpakkingsproces te verhogen. Elke onnodige handeling tijdens het verpakken kost de inpakker tijd en energie. Dat voorkom je met de juiste processen en werkstations. Of het nu gaat om individuele pakstations of hele verpakkingslijnen, handmatige of geautomatiseerde processen: onze experts analyseren je bestaande verpakkingsprocessen en komen met efficiënte oplossingen. Tegelijk houden ze rekening met ergonomische aspecten en het welzijn van de inpakker.

Om een optimaal resultaat te realiseren, is Storopack je one-stop shop: onze ingenieurs ontwerpen en maken 3D-tekeningen die exact beschrijven hoe de systemen in je bestaande installaties en verpakkingsprocessen worden geïntegreerd. De experts van Storopack vervaardigen vervolgens een maatoplossing in hun servicecentra. In de laatste fase integreren onze service-ingenieurs de systemen in je logistieke proces en ondersteunen ze je bij de inbedrijfstelling en het gebruik.

SMARTline Packing Stations: een ergonomische totaaloplossing

Ook je verpakkingstafels kun je upgraden volgens het Working Comfort®-principe van Storopack. De SMARTline Packing Stations zorgen voor efficiëntie en een comfortabele workflow en integreren naadloos in je verpakkingsproces. Onnodige handelingen worden vermeden, omdat de verpakker al het verpakkingsmateriaal gemakkelijk bij de hand heeft. De individueel op maat gemaakte paktafels zijn ergonomisch ontworpen. Ze verhogen niet alleen de productiviteit, maar ook het welzijn van je werknemers.

Het modulaire concept van de paktafels bereidt je verpakkingsprocessen voor op de toekomst: door het modulaire principe kun je de paktafels te allen tijde uitbreiden en aanpassen aan de individuele behoeften van de verpakker en de vereisten van je verpakkingsproces. En dat alles naadloos geïntegreerd in elk proces en aangepast aan elk verpakkingsmateriaal. Of je nu met AIRplus®, PAPERplus®, FOAMplus® of Loose Fill werkt, de SMARTline Packing Stations bieden de juiste allesomvattende oplossing.

Zie hier een SMARTline Packing Station in actie

Ergonomische producten

Elke werksituatie is uiteraard uniek. Daarom heeft Storopack een uitgebreid scala aan mogelijkheden om werkplekken ergonomisch in te richten, van in de hoogte verstelbare paktafels tot antivermoeidheidsmatten.

Automatische verdeling van luchtkussens voor productiever en ergonomisch werken.

Ergonomische productie van AIRplus® VOID-luchtkussens volgens behoefte, op een centrale plaats.

Voorkomen overbelasting en lichamelijke ongemakken, stimuleren de doorbloeding en beperken ongelukken door vallen.

Voor het ergonomisch en precies afsnijden van kartonnen hoekprofielen tot 5 mm dik. De schaar is makkelijk te monteren op werktafels voor extra ergonomie.

Verpakkingslogistiek

Storopack heeft ook de expertise in huis om je volledige verpakkingslogistiek te analyseren en optimaliseren.

Til de verpakkingsprocessen in je bedrijf naar een hoger niveau met de complete oplossingen van Storopack! Ontdek het volledige aanbod op de website. Vragen? Stel ze via het formulier hieronder.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Storopack

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Storopack
  • Nieuwbrugstraat 79
    1830 Machelen
  • +32 (0)2 756 80 90

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials