B Close_banner web.jpg

Best of Handling award op Logistics & Distribution

Warehousing

Verkiezing van de meest innovatieve heftruck

Webwarenhuizen, nieuwe intralogistieke oplossingen en e-logistics. Innovatie troef op de vakbeurs Logistics & Distribution (3 & 4 oktober, Brussels Expo). Tussen al het logistieke geweld bent u welkom voor een smakelijke koffie op de stand van KMOinsider.

Op deze beurs loopt u langs gps-buddy’s die in real time de positie van het voertuig weergeven. U loopt langs ‘Led warning signs’  die voetgangers en bestuurders  in magazijnen op de aanwezigheid van anderen wijzen. En Logistiekdirect zet het webwarenhuis in de etalage: logistieke verbruiksgoederen, zo’n 12.000 artikelen, kunnen online besteld worden. Het zijn maar enkele voorbeelden.

Best of Handling award

‘Electrifying’ is het keywoord voor heftrucks die op één batterijlading een steeds hoger bereik halen. Heftruckfabrikanten zetten op deze beurs hun nieuwste elektrische heftrucks in de kijker. Voor het eerst zal op de beurs een Best of Handling Award worden uitgereikt, de verkiezing van de meest innovatieve heftruck. De deelnemende vorkheftrucks leggen een parcours af op het terrein van Atrium. Een professionele jury neemt verschillende criteria onder de loep, waaronder ergonomie, veiligheid, productiviteit en ecologie. Vier merken staan in de startblokken: Clark, Crown, Still en Toyota.  Welke heftruck wint?

Lezingen en conferenties

Naast de nieuwigheden op de diverse stands biedt de beurs een flink aanbod van lezingen en conferenties. Op het programma van dag 2 staan: The Future of Work (georganiseerd door Randstad), Supply Chain Management (PICS), Drones (Euka) en The Future of Food (RetailDetail). Vanavond om 18 u sluit Logistics & Distribution de deuren.

Info: Logistics & Distribution 

Lees ook: De hoogmis van de logistieke en distributiesector in Brussel

banner_Tennant+Linde.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven