Van meeting tot incentive: combineer werk en tafelen voor een topresultaat

Wil jij van 2020 jouw jaar maken? Ben je helemaal klaar om samen met je medewerkers het onderste uit de kan te halen? Ontmoet je klanten dan eens bij een heerlijk ontbijt in een stijlvolle setting. Bespreek je zakendeals tijdens een zuiderse lunch. Of stoom je team klaar voor een succesjaar met een fijne kookworkshop.

Start de dag succesvol met een ontbijtmeeting

Je hebt ongetwijfeld al vaak overlegd en deals beklonken tijdens een lunch of diner. Maar heb je al aan een ontbijtmeeting gedacht? Trakteer je medewerkers of je partners op een uitgebreid ontbijt bij restaurant Guzto. Begin de dag productief met de beste, verse ingrediënten en seizoensproducten.

Het beste team met een culinaire workshop

Wil je je team klaarstomen voor een topjaar? Probeer dan eens een culinaire workshop als teambuilding of incentive. Onder begeleiding van de chef ga je met je medewerkers als team aan de slag in een geheel nieuwe setting. Van voorbereiding tot mise-en-place, je neemt alles voor je rekening. En natuurlijk geniet je nadien van je eigen creaties.

De workshops worden volledig op maat ontwikkeld en kunnen, afhankelijk van je wensen, in een geheel eigen thema, van wine tasting tot foodpairing en gezonde voeding. Er is steeds een workshop op maat van jouw bedrijf!

Stijlvolle setting voor zakelijke events

Naast ontbijten, lunches, diners en workshops kan je Guzto gebruik maken van een volledig uitgeruste ruimte waar maximaal 30 personen kunnen samenzitten voor een vergadering, persconferentie, seminarie, productvoorstelling en veel meer.

Culinaire ervaringen op de werkvloer

Guzto brengt de beste mediterraanse gerechten en suggesties ook tot bij jou op de werkvloer. Vanaf een bestelling van 10 personen Guzto levert alle maaltijden op het werk.  Zo kunnen je medewerkers steeds genieten van verse, gezonde ingrediënten, kan je je lunchmeeting op kantoor laten doorgaan en ben je zeker van de lekkerste maaltijden voor je feestjes of recepties.

Heb je een belangrijke meeting in het vooruitzicht en zoek je nog naar de geschikte locatie? Contacteer het restaurant voor je reservatie of gebruik het onderstaande formulier voor al jouw vragen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Guzto

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Guzto
  • Kleistraat 175
    2630 Aartselaar
  • +32 3 877 10 79

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials