Hoeve kip

Restaurant Guzto levert culinaire ervaringen op de werkvloer

Zoek je naar een smaakvol alternatief voor je dagelijkse broodje? Wil je je medewekers de kans geven om kwalitatief te lunchen? Of ben je op zoek naar lekkere en verse maaltijden voor een feestje met collega's? Restaurant Guzto in Aartselaar levert culinaire ervaringen rechtstreeks op de werkvloer. 

Een hart voor kmo's

Guzto richt zich al jaren op een ondernemend publiek. Je kan er gebruik maken van een volledig uitgeruste ruimte waar maximaal 30 personen kunnen samenzitten voor een vergadering, persconferentie, seminarie, productvoorstelling en veel meer. Guzto verzorgt daarbij je lunch of diner met verse ingrediënten en uitgelezen wijnen. Zo combineer je werk en culinaire verwennerij

Verse maaltijden en culinair genot op de werkvloer 

Je hoeft echter niet naar Guzto af te zakken om te kunnen genieten van de heerlijke mediterraanse keuken en suggesties. Guzto levert alle maaltijden op het werk vanaf een bestelling van 10 personen. Zo kunnen je medewerkers steeds vers eten op het werk, kan je je lunchmeeting ter plaatse laten doorgaan en ben je zeker van de lekkerste maaltijden voor je feestjes of recepties. 

Wil je ook culinair genieten op de werkvloer? Geef je bestelling meteen door aan Guzto of gebruik het onderstaande formulier voor al jouw vragen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Guzto

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Guzto
  • Kleistraat 175
    2630 Aartselaar
  • +32 3 877 10 79

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials