120 zelfopladende hybrides voor Adecco

Mobiliteit

120 nieuwe Adecco werknemers rijden binnenkort in een hybride wagen. De keuze voor een zelfopladende hybride - merk Toyota - maakt deel uit van de vergroening van het wagenpark van de HR-dienstverlener. De levering gebeurde bij Athlon Belgium. (foto: Steve Nys, Fleetmanager Toyota België, Jan Dekeyser, Country Head Adecco Belgium & Luxembourg en Marie Lejeune, commercieel directeur Athlon Belgium , copyright: ©benjaminbrolet, AthlonBelgium)

Ruim 80 van de in totaal 120 bestelde rode Toyota Yaris wagens stonden begin december 2022 klaar om afgeleverd te worden aan nieuwe werknemers, die meestal nog niet eerder in het bezit van een bedrijfswagen waren. In het kader van de vergroening van zijn wagenpark, viel de keuze van Adecco op een zelfopladende hybride. Deze aandrijving zorgt voor minder CO2-uitstoot en heeft, bij een correct gebruik, ook een positief effect op de TCO (total cost of ownership).
Jan Dekeyser, Country Head Adecco Belgium & Luxembourg: “Onze bestuurders kregen direct tips mee voor het juiste gebruik van een hybride, zoals een aangepaste rijstijl, om de voordelen en de milieuwinst maximaal te kunnen benutten.”

​Marie Lejeune, commercieel directeur van Athlon Belgium “De vergroening van wagenparken staat centraal in onze aanpak. We zijn tevreden dat Adecco voor de operationele leasing van deze hybrides op onze expertise en flexibiliteit vertrouwt. Die flexibiliteit is in de huidige omstandigheden, met nog steeds lange leveringstijden, essentieel om onze klanten te kunnen ontzorgen.”

​Steve Nys, Fleetmanager bij Toyota België: “ De Adecco-werknemers kunnen met de hybride Toyota Yaris rekenen op een betrouwbare, zuinige, én veilige wagen . Bovendien is het voor de meesten een eerste kennismaking met een geëlektrificeerde wagen, een extra pluspunt gezien de snel veranderende automarkt."

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials