344 nieuwe leasewagens voor verpleegkundigen van Wit-Gele Kruis

Mobiliteit

11 verpleegkundigen van Wit-Gele Kruis glunderden toen ze hun nieuwe wagen ophaalden. De eerste in een reeks van 344 die dit jaar nog passeren.

Wat nieuw is, is dat het om leasewagens gaat. “Dankzij leasing zetten we een grote stap vooruit om onze verpleeg- en zorgkundigen op een ‘zorgeloze’ manier tot aan de deur van onze patiënten te loodsen. Een lease-oplossing was de enige juiste keuze voor onze organisatie,” aldus An Rombaut, Facilitair directeur bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen.

Waarom leasing?

“We zetten een grote stap vooruit naar verdere verduurzaming. Dankzij leasing kunnen we indien nodig meteen de overstap maken naar nieuwe technologieën. We zijn nu ook niet meer gebonden aan één fabrikant en kunnen tijdens de duur van het contract bijvoorbeeld flexibeler omgaan met leveringsproblemen in de automobielsector.”

Nieuwste technologie

​Voor de verpleeg- en zorgkundigen maakt de overschakeling naar leasing onmiddellijk een groot verschil: ze zullen maximum 4 jaar met dezelfde wagen rijden, waardoor ze ook sneller over de nieuwste uitrustingen zullen beschikken. “Veiligheid en comfort staan voorop. Mijn wagen is ook mijn werkplek!” aldus Beau De Roose, zorgkundige bij team Petegem-Deinze.

Partnership met Alphabet

​Sinds de oprichting in 1937 stond Wit-Gele Kruis zelf in voor het beheer van haar wagenpark, van de onderhandelingen en de aankoop van voertuigen tot en met het onderhoud en de verkoop van de afgeschreven wagens. Toen er werd beslist om over te schakelen naar leasing, koos Wit-Gele Kruis het mobiliteitsbedrijf Alphabet als partner.

Het bedrijf zal de komende vier jaar het operationele beheer van de voertuigen van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen verzorgen en ondersteuning bieden tijdens en na de omschakeling.

Alphabet neemt ook de bestickering van de wagens voor hun rekening. Die blijft gelijk om de herkenbaarheid van Wit-Gele Kruis in het straatbeeld te blijven garanderen.

“We kijken ernaar uit om Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen te mogen adviseren en begeleiden in de transitie van hun wagenpark en hen de meerwaarde van een mobiliteitspartner te laten ervaren,” zegt Bart Cornu, Sales & Marketing Director bij Alphabet België.

banner jaguar2.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials