Milieuvriendelijke bestelwagen

Stad Antwerpen kiest CAMMAERT Trucks als partner voor vergroening van wagenpark

CAMMAERT Trucks Antwerpen mocht recent 3 milieuvriendelijke bestelwagens met aardgas van het type BE met bijbehorende aanhangers leveren aan de Stad Antwerpen. Het bestuur koos voor IVECO DAILY bestelwagens, omdat deze aan alle technische kwaliteiten en aan alle eisen rond ergonomie en duurzaamheid voldoen. De Verkeersdienst van het departement Stadsontwikkeling nam ze ondertussen al in gebruik.

Inwoners, bezoekers en bedrijven in de Stad Antwerpen verwachten goed onderhouden wegen, fiets- en voetpaden. Om de veiligheid en comfort van de publieke ruimte te garanderen en snel interventies te kunnen uitvoeren, moeten de stadsdiensten over het juiste materiaal beschikken – ook als het op hun vervoersmiddel aankomt.

Daarom koos de Stad ervoor om het wagenpark van de Verkeersdienst te vernieuwen. Bovendien wilde het lokale bestuur dat de nieuwe voertuigen aan een resem eisen op het vlak van ergonomie en duurzaamheid voldeden. Met het BE-concept in combinatie met de aandrijving van de IVECO DAILY-bestelwagens sloeg CAMMAERT Trucks erin om aan al deze wensen tegelijk te voldoen.

Milieuvriendelijke bestelwagens: lichter én veiliger

Om bijvoorbeeld groot materiaal te verplaatsen, moet de Verkeersdienst niet langer met een zware vrachtwagen de binnenstad in. In de ruime aanhanger kan de ploeg dan weer tot 2000 kg aan materiaal kwijt.

Bovendien kregen de bestelwagens ook een reeks extra hulpmiddelen om de veiligheid bij interventies in de stad te verhogen, zoals een zijzicht- en een achteruitrij-camera, en LED-veiligheidssignalisatie op de trekker en aanhanger.

Klant centraal

Klantvriendelijkheid staat bij elk project centraal. “Service is onze strategie, maatwerk onze passie” dat is het motto van CAMMAERT Trucks om elke klant telkens weer tevreden te stellen. Van bij de eerste besprekingen werden de Verkeersdienst én alle toeleveranciers betrokken. Dankzij dat nauwe overleg kon de inrichting van de gesloten laadbak volledig aan de wensen van de stadsmedewerkers aangepast worden. Ergonomie en veiligheid waren daarbij de belangrijkste aandachtspunten.

“Een belangrijke investering”

Het stadsbestuur vindt het belangrijk dat deze diensten over een eigen voertuig beschikken. “Goed materiaal motiveert het personeel. Bovendien is het belangrijk dat onze medewerkers efficiënt kunnen werken. Met deze investering hebben we de Verkeersdienst beter uitgerust en kunnen zij een nog betere service verlenen.”

Ook op zoek naar een milieuvriendelijke bestelwagen of vrachtwagen? Neem snel een kijkje op de website van Cammaert Trucks en ontdek het ruime aanbod. Als je meer informatie wilt, stel je makkelijk via onderstaand formulier een vraag.

 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Cammaert Trucks

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Cammaert Trucks

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Autovak

  • Velodi

Bekijk de socials