Verfijnd en robuust: de nieuwe Defender van Tom Waes

Land Rover bracht in 2020 een nieuwe Defender op de markt. Als fan van het eerste uur schafte tv-figuur Tom Waes zich meteen een exemplaar aan. Hij koos voor de compactere Defender 90 . “Want die is verfijnd, kan overal over en alles kan erin. Bovendien kan je er ook in de stad mee weg.”

Tom Waes en Land Rover Defender: “Al van tijdens De Planckaerts”

De keuze van Tom Waes voor de nieuwe Defender komt niet uit de lucht gevallen. Hij kocht zijn eerste exemplaar vele jaren geleden toen hij de populaire reality show De Plankaerts regisseerde.

“Ik reed al rond met een Defender in Het Geslacht De Pauw. Die had ik gekocht toen ik regisseur was van De Planckaerts. Ik was toen op zoek naar een nieuwe wagen en kwam vooral om praktische redenen bij de Defender terecht. Je moet weten dat de hoeve van de Planckaerts op dat moment niet gemakkelijk bereikbaar was omdat ze op een heuvel gelegen was. Iedereen zat toen beneden aan die berg vast. De enige die boven geraakte met al het materiaal en al die mensen was ik.”

Hoogtechnologisch met een vertrouwde look

Na die eerste Defender volgde nog een oldtimer. Toen Land Rover vorig jaar met een nieuwe versie op de markt kwam, was Tom meteen verkocht.

“Ik was instant verliefd op deze nieuwe Defender. De wagen is een knap staaltje technologie. De elektronische luchtvering is bijzonder knap. Daarmee kan je op elk terrein rijden. Ik heb hem zelf nog niet off road gebruikt maar de tests bewijzen dat de hij overal uit de voeten kan. De motor is top en de wagen is ook zeer comfortabel. Het mooie aan deze nieuwe versie is dat hij de nieuwste technologieën combineert met een look die refereert naar het oude model.”

Een levensstijl voor de nieuwe Defender

“De wagen past ook perfect bij mijn levensstijl. Voor mijn job kom ik immers op plaatsen die niet altijd even toegankelijk zijn. Ik ga ook vaak mountainbiken en kan er mijn fiets en mijn materiaal gemakkelijk mee vervoeren.

De nieuwe Defender is perfect uitgerust voor het zwaardere werk. Met behulp van de winch sleepte ik onlangs met gemak enkele wagens tot op de plaats waar een takelwagen erbij kon om ze te laden.”

Service bij Jaguar Land Rover Metropool

“Mijn eerste Defender kocht ik ook bij Metropool. Ik stel vast dat de garage ondertussen enorm is uitgebreid. De service is er dan ook perfect. Ik kan er met de gekste vragen terecht. Zij plaatsen met plezier en met kennis van zaken een dakrek, een winch, bodemplaten en een snorkel. Vooral dat laatste is technisch niet altijd even eenvoudig maar zij doen dat uitstekend. De keuze voor Metropool was dus snel gemaakt.”

Benieuwd naar de nieuwe Defender? Neem contact op met Jaguar Land Rover Metropool via onderstaand formulier en ga snel een kijkje nemen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Jaguar Land Rover Metropool

Meer weten?

Jaguar Land Rover

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Jaguar Land Rover Metropool Noord
  • Jaguar Land Rover Metropool Zuid

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials