GSJ advocaten kiest voor POST X in Berchem

GSJ advocaten kiest voor POST X in Berchem

Economisch & Handelsrecht

GSJ advocaten verlaat zijn kantoren op de Mechelsesteenweg in Antwerpen en vindt onderdak op de nieuwe kantorensite POST X in Berchem.

GSJ advocaten is een van de grotere advocatenkantoren in de Antwerpse regio en telt op dit moment een 50-tal advocaten. Door een sterke groei werden de bestaande kantoren aan de Mechelsesteenweg te krap voor een optimale werkomgeving. Het huren van bijkomende ruimten in de onmiddellijke omgeving van haar kantoor biedt tijdelijk soelaas, maar is geen duurzame oplossing.

Deze duurzame oplossing heeft het kantoor, na analyse van de Antwerpse kantorenmarkt in samenwerking met JLL (Jones Lang Lasalle) gevonden op de nieuwe site van POST X. Het advocatenkantoor zal er bijna 3.000 vierkante meter aan kantooroppervlakte huren.

POST X  is uitstekend bereikbaar

De keuze voor POST X is ingegeven door de mogelijkheid om de gehuurde oppervlakte op maat in te richten binnen splinternieuwe en duurzame gebouwen in combinatie met de uitstekende bereikbaarheid via de weg, het openbaar vervoer met een rechtstreekse verbinding tussen de site en Berchem Station en de fiets (twee fietsostrades passeren de site)

Vanaf begin 2020 zal het advocatenkantoor op deze site splinternieuwe, duurzame en op maat ingerichte kantoren betrekken en ook kunnen genieten van de diensten die op deze site worden aangeboden. Momenteel zijn de laatste ruimtes van POST X volop in commercialisatie via JLL en verwachten we dat de volledige site  tegen einde 2019 verhuurd zal zijn.

Lees ook

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant