leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Antwerpse ondernemers aan het woord over inclusief ondernemen

Bedrijfsbeheer

Steeds meer vacatures raken moeilijk ingevuld. Om de mismatch op de arbeidsmarkt te helpen verminderen, organiseert stad Antwerpen verschillende acties. In de campagne ‘Wie breder zoekt, die beter vindt’ getuigen ondernemers over hun keuze voor inclusief ondernemen. Ben jij bereid om je blik op werk te verruimen, breder te zoeken en zo beter te vinden? Stad Antwerpen geeft ondernemers de nodige steun om Antwerps talent en Antwerpse bedrijven dichter bij elkaar te brengen.

Met deze campagne nodigt de Scheldestad ondernemers uit om hun blik op de huidige arbeidsmarkt zo breed mogelijk open te trekken om vacatures in te vullen. De stad wil hierin een actieve en ondersteunende rol spelen.

Inclusief ondernemen

Ondernemers met een open blik zijn toepasselijk Talentvinders. Op het plaform Talentvinders vinden werkgevers alles over inclusief ondernemen, wat daar allemaal bij komt kijken en hoe de stad hen kan helpen om kansarme werkzoekenden aan te werven.

Regelmatig komen nieuwe getuigenissen online. De boodschap hierbij: kijk zo breed mogelijk om personeel te vinden en geef ook kansarme werkzoekenden een kans.

Hoe ik mijn bedrijf laat groeien? Door werknemers te zoeken die gemotiveerd zijn om zelf te groeien (Dirk Ophalfens, zaakvoerder Dunamis)

Op Talentvinders getuigen diverse bekende ondernemers zoals:

  • Viviane Geunes, Zilte
  • Ben Pintens, SNDQ
  • Laura De Boeck, IKEA
  • Nathalie Surmont, Kuehne+Nagel
  • Koen Smits, Vanheede
  • Dirk Ophalvens, Dunamis
  • Barbara Verstraeten, Verstraeten Uitvaartzorg

Ook benieuwd hoe je snel nieuwe talenten kan vinden? Of heb je een vraag? Contacteer stad Antwerpen via work@antwerpen.be.

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials