Anja Palmaerts

Helpdesk voor overheidsopdrachten

Bedrijfsbeheer

Heel wat ondernemers dingen graag mee naar overheidsopdrachten, maar kijken op tegen de vaak lange en ingewikkelde procedures van aanbestedingen. Voor hen startte APeXPRO een helpdesk op waar ze terechtkunnen met al hun specifieke vragen.

In een periode waarin veel ondernemers getroffen worden door de coronamaatregelen, blijft de overheid consequent aanbestedingen uitschrijven. Een mooie opportuniteit voor hen om nieuwe kansen en markten aan te boren.

APeXPRO is een Antwerps bedrijf dat ondernemers begeleidt bij het inschrijven op aanbestedingen en overheidsopdrachten. Deze nieuwe helpdesk is 7 op 7 bereikbaar per telefoon en via e-mail. Een soort van laagdrempelig EHBO-kit dus die antwoorden geeft op ad hoc vragen in verband met de complexe wetgeving van overheidsopdrachten en e-Procurement (software voor aanbestedingen).

Hulp voor kmo’s bij indienen van aanbestedingen en offertes

De EHBO-kit voorziet ruimte voor kleine vragen, waarvoor ondernemers geen consultant willen aanspreken. Wanneer de ondernemer problemen ondervindt met e-Notification en e-Tendering (module om offertes in te dienen), kan de helpdesk de computer van de aanvrager overnemen.

De grote meerwaarde van de nieuwe EHBO-kit zit in de praktische ondersteuning wanneer die ondernemers zich kandidaat stellen voor overheidsopdrachten. Transparant en met eenvoudig taalgebruik, want zaakvoerder en procurement-expert Anja Palmaerts vermijdt doelbewust complexe juridische taal.

Tijd en kosten besparen

Op deze manier bespaart de ondernemer heel wat tijd en kosten”, vertelt Anja. ”Die ondernemer weet veel sneller of een bepaalde overheidsopdracht ‘spek voor zijn bek’ is. Bovendien verhogen zijn slaagkansen aanzienlijk, omdat hij zijn troeven op de juiste manier inzet. Tot slot koopt de ondernemer-klant bij onze nieuwe helpdesk vooraf een aantal minuten aan. Die spendeert hij zoals hij dat zelf wil, wat tot een heel kostenefficiënt plaatje leidt.”

Ook voor de overheid

Naast de ondernemers kunnen ook de publieke organen, die de vaak erg ingewikkelde aanbestedingsprocedures moeten opstellen, voor hulp aankloppen bij APeXPRO. Dit geldt voor alle administraties die subsidies van de overheid ontvangen: ziekenhuizen, politie- en brandweerzones, culturele centra, gemeente- en provinciebesturen.

Lanceringskorting verlengd

Omdat vele bedrijven en administraties momenteel zwaar lijden als gevolg van de Covid19-pandemie, verlengt APeXPRO de lanceringskorting voor zijn EHBO-kit tot eind dit jaar. Hiermee wil Anja Palmaerts bedrijven een bemoedigend duwtje in de rug geven om effectief mee te dingen naar overheidsopdrachten.

 

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials