Pedro van Reisbureau Voyage Unique: “Mensen willen vandaag iets beleven op vakantie”

Bedrijfsbeheer

De coronacrisis noopt de reislustige medemens om zijn bestemmingen iets selectiever te kiezen, maar ook in heel wat Europese landen valt er vanalles te beleven. “Vandaag zijn vooral Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, … topbestemmingen. De vraag naar à la carte-reizen is groot. Onze klanten willen iets beleven tijdens hun vakantie, denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een strandvakantie in Italië met een oversteek naar Slovenië, met enkele overnachtingen in Zwitserland, met een verblijf in Toscane, met een terugkeer over enkele dagen via de Alpen, …”, vertelt Pedro Verfaillie van Reisbureau Voyage Unique.

Reisbureau Voyage Unique: unieke reizen op maat

Voor Voyage Unique moet elke vakantie, elke reis uniek zijn. Al meer dan 30 jaar streeft dit reisbureau naar het ultieme reisgenot van zijn klanten. “We zijn doordrongen van de reispassie. Als reisspecialisten verzorgen we je vakantie tot in de puntjes, vanaf de eerste kennismaking, tot na de terugkeer.”

Het team van Voyage Unique in Sint-Martens-Latem


Reizen om iets te beleven

Voyage Unique is geen klassiek reiskantoor dat vakanties aanbiedt van één grote touroperator.

“Je kan voor zulke reizen wel terecht bij ons, maar helemaal uitleven doen we ons in de reizen op maat, voor koppels, gezinnen met kinderen, senioren,… Groot voordeel van een à la carte-vakantie is dat je reis een echte beleving wordt. Vandaag zien we dat steeds minder mensen opteren om een hele vakantie in één hotel te verblijven en elke dag naar het strand of het zwembad te gaan. Zelfs gezinnen met kinderen reizen vandaag liever van A naar B, en vervolgens nog naar C.”

Fijne activiteiten op vakantie

Voyage Unique informeert je zeer uitgebreid over je vakantiebestemming. Je verneemt welke activiteiten je er allemaal kan doen, en indien nodig worden voor jou op voorhand de nodige reservaties gedaan: raften, fietsen, museumbezoeken,...

“We hebben een uitgebreid netwerk overal ter wereld van specialisten die ons leuke tips bezorgen. Dat hebben we uitgebouwd door onze veelvuldige aanwezigheid op vakantiebeurzen, door onze deelname aan workshops en door onze eigen prospectie.

Ons netwerk houdt ons ook voortdurend op de hoogte over de laatste nieuwe accommodaties in alle prijsklassen. Samen zoeken we uit wat voor jou en je medereizigers het perfecte logeeradres is.

Natuurlijk zorgt Voyage Unique ook voor de administratieve afhandeling van je reis, zodat je nergens voor verrassingen komt te staan.

Ook zin in een fijne beleef-vakantie? Contacteer Voyage Unique.

Bekijk ook zeker sociale project dat we in samenwerking met TWS Projects steunen in De Pinte.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials