Coface

Debiteuren & Kredietverzekering

Verzekerd tegen onbetaalde facturen

Wanbetalingen zijn een risico voor elk bedrijf. 80% van de ondernemingen krijgt ermee te maken en 25% van de faillissement is zelfs te wijten aan onbetaalde facturen. Daarom is het essentieel je bedrijf, ongeacht de grootte en sector, te beschermen tegen wanbetalingen en marktschommelingen (Brexit, handelsoorlogen, recessie ...).  Kies daarom voor een handelspartner als Coface, de specialist in risicobeheer.

Diensten

  • Check & Collect

    Check & Collect

  • EasyLiner

  • TradeLiner

  • Cofamove

  • Coface Global Solutions

Kredietverzekeringen, ook voor jouw bedrijf

Coface heeft een compleet assortiment aan kredietverzekeringen om bedrijven te beschermen tegen het risico van niet-betaalde facturen. Een kredietverzekering van Coface houdt bovendien ook een analyse van het landenrisico, het sectorrisico en de kredietwaardigheid in. Deze dagelijkse opvolging voeren we uit voor de gehele debiteurenportefeuille van onze klanten of een deel ervan, in een sfeer van complementariteit en samenwerking met bedrijven.

Bij een niet-betaling vergoedt Coface jou als klant om de impact van het verlies te verzachten. Zodra het uitstaande bedrag gekend is, worden onze experts ingeschakeld om het openstaande bedrag terug te vorderen van de koper. De kredietverzekeringsactiviteit vereist een hechte en regelmatige band tussen verzekeraar en verzekerde. Bij Coface is ontmoeten, delen en aanpassen dan ook de basis waarop de relatie met bedrijven berust. Al onze menselijke en technische middelen worden aangewend om deze aanpak te stimuleren.

Check & Collect, vanaf 1000 euro voor 24 maanden

Om de drempelvrees van kmo’s weg te werken, start Coface met de nieuwe dienst Check & Collect. Daarmee bieden we u onze volledige expertise, analyses en incassodiensten aan, zonder het verzekeringsaspect en dus zonder premie. Zo kunnen kmo’s via een pay per use-abonnementsformule de voordelen van onze diensten ervaren en verlagen we de drempel. Dat wil zeggen dat je de volledige expertise en het netwerk van een kredietverzekeraar kunt gebruiken, zonder de kosten van een kredietverzekering. Een formule bestaat al vanaf 1000 euro voor 24 maanden.

Vraag uw gratis offerte hier aan.

Easyliner

EasyLiner is een kredietverzekeringsvoorstel dat u beschermt tegen elk risico op niet-betaling in België en in het buitenland.

TradeLiner

Tradeliner past zich aan uw activiteitensector, uw organisatie en de unieke kenmerken van uw onderneming aan. 

CofaMove

CofaMove is een mobiele credit management app, waarmee u overal snel en veilig toegang heeft tot de wereldwijde database van Coface (CofaNet).

Globalliance

Preventie en dekking van het risico zodat geen enkele van uw facturen onbetaald blijft. Lees hier de 4 redenen waarom u voor Globalliance moet kiezen.

Coface Global Solutions

Een unieke structuur waarin de operationele experts van Coface in 97 landen bijeengebracht zijn en waarmee multinationals oplossingen op maat kunnen ontwikkelen voor het beheer en de verzekering van hun debiteuren. 

 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Coface

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials