Coface

Debiteuren & Kredietverzekering

For trade : we helpen u groeien  

Coface is niet zomaar een begrip als het over kredietverzekeringen en risicobeheer gaat. We hebben meer dan 75 jaar ervaring. Ook beschikken we over het grootste internationale netwerk.

Diensten

  • Handelsinformatie

  • Incasso

  • Kredietverzekering

Onze 4.300 experts werken op het ritme van de wereldeconomie. De 660 data-analisten en underwriters onder hen nemen meer dan 10.000 beslissingen per dag om de wereldwijde verkoop van 50.000 bedrijfsklanten voor een verzekerd risico van 500 miljard euro veilig te stellen.

Risico op wanbetaling voorkomen

Onze missie is grote en kleine bedrijven te helpen bij het beheren van hun risico’s. Met het Coface 3-stappen-beschermingsmodel bieden we hen een stevig vangnet. Het is een krachtig instrument om risico’s op wanbetaling te voorkomen, zowel in de binnenlandse handel als op de exportmarkten. Elke dienst is afzonderlijk verkrijgbaar:

1. CHECK - Handelsinformatie

Evalueer welke landen, sectoren & bedrijven betrouwbaar zijn, controleer het risico op niet-betaling en stel realistische kredietlimieten in. Ontdek onze methodologie op www.cofacheck.be

2. COLLECT - Incasso

Maximaliseer uw kansen om betaald te worden met een proactieve aanpak van de inning van uw uitstaande facturen. Vergoeding op basis van teruggevorderde bedragen.

3. PROTECT – Kredietverzekering

Dek uw facturen in tegen dubieuze debiteuren & handelsrisico’s met de juiste kredietverzekeringsoplossing. Informatie- en incassodiensten zijn in onze verzekeringsproducten inbegrepen.

Risico van niet-betaling beperken

Het team van Coface BeLux bestaat uit 40 mensen met een passie voor zakendoen. We willen u helpen om een succesvol, groeiend en dynamisch bedrijf te bouwen. Onze oplossingen zijn op maat van elk bedrijf, van starter tot multinational.
 
Vul dit formulier in. Onze adviseur neemt contact met u op om u - zonder verdere verplichting - te helpen om uw bedrijf te ontwikkelen en tegelijk de risico's van niet-betaling te beperken.

 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Coface

Onze experten

Muriel Douchain

Head of Marketing & Communication Coface Belux bij Coface

Uitgelicht

Bekijk de socials