DACHSER

Logistiek

DACHSER is een familiebedrijf met hoofdkantoor in het Duitse Kempten. Dit internationaal bedrijf biedt transportlogistiek, warehousing en op maat diensten binnen twee bedrijfsgebieden: DACHSER Air & Sea Logistics en DACHSER Road Logistics (verdeeld over DACHSER European Logistics en DACHSER Food Logistics).

Diensten

  • Europees wegtransport

  • Luchtvracht

  • Zeevracht

  • Contract Logistics: Warehousing

  • Internationaal wegtransport: Cargoplus

  • Industriële oplossingen: Chem Logistics, DIY Logistics

Warehousing, industrie en IT-systemen

Uitgebreide warehousing diensten en industriespecifieke oplossingen ronden de DACHSER diensten af. Wereldwijd zorgen een uitgestrekt Europees en intercontinentaal transportnetwerk en volledig geïntegreerde IT-systemen voor intelligente logistieke oplossingen.

“België is mede door de centrale ligging in het DACHSER-netwerk een belangrijke schakel voor het goederenverkeer in Europa.” (Aat van der Meer, Managing Director van DACHSER Benelux)

78.6 miljoen transportzendingen

Met ongeveer 30.800 werknemers op 387 vestigingen wereldwijd genereerde DACHSER in 2020 een geconsolideerde netto-omzet van ongeveer 5,6 miljard euro. De logistieke dienstverlener verplaatste in totaal 78,6 miljoen zendingen met een gewicht van 39,8 miljoen ton. DACHSER wordt in 42 landen vertegenwoordigd door eigen nationale bedrijven.

DACHSER vestigingen in Moeskroen, Willebroek en Manage

DACHSER is sinds 1975 actief in België en heeft vestigingen in Moeskroen (Logistics Center Mouscron), Willebroek (Logistics Center Antwerpen) en Manage met 400 werknemers.

Nieuws over DACHSER België

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DACHSER

Uitgelicht

Bekijk de socials