DG Real Estate

Immo

Werner De Geyter startte zo’n kleine 10 jaar geleden het makelaarskantoor DG Retail, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van winkelvastgoed. Het bedrijf groeide de voorbije jaren gestaag uit tot de grootste Belgische makelaar in dat segment (bron: Retail Focus).

Diensten

  • Verkoop en verhuur winkelvastgoed

  • Beleggingsvastgoed

  • Logistiek en magazijnen

  • Verkoop en verhuur kantoren

  • Woonvastgoed

Het kantoor verhuurt jaarlijks zo’n 30.000m² winkelruimte in heel België, zowel in de binnenstad als in de periferie, aan grote ketens en lokale ondernemers. DG Retail evolueerde in 2018 op vraag van haar klanten naar een breed georiënteerd makelaarskantoor met de oprichting van zusterbedrijf ’78 Industries’, met focus op makelaardij in industrieel vastgoed, kantoren en kmo-ontwikkelingen. 

Met de merge tussen DG Retail en 78 Industries ontstaat nu, onder de noemer DG Real Estate, één kantoor met afdelingen in bedrijfsvastgoed en residentieel vastgoed.

Grootste Belgische makelaar in winkelvastgoed

DG Real Estate erft dus de naam als grootste onafhankelijke Belgische makelaar in retailvastgoed van het land. Geen enkele andere dergelijke makelaar verhuurt of verkoopt meer winkel oppervlakte in België. Vandaag biedt DG Real Estate zijn klanten ruim 40.000 vierkante meter winkelruimte te koop en/of te huur aan.

Verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed in Antwerpen en ver daarbuiten

De ‘winkelmakelaars’ en ‘industriemakelaars’ van DG Real Estate bestaan uit een gemotiveerd team van BIV-erkende vastgoedmakelaars die zich dagelijks bezig houden met de verhuur en verkoop van winkelpanden en ander bedrijfsvastgoed. Ook de enthousiaste medewerkers die appartementen, huizen en gronden verkopen bij de Antwerpse makelaar beschikken allen over de nodige competenties en dergelijke.
Voor schattingen en advies met betrekking tot ander vastgoed of projectontwikkeling kun je eveneens bij DG Real Estate terecht. De focus ligt op Vlaanderen, maar de actieradius beslaat heel België.

Beleggingsvastgoed

Door de lage rentevoeten en de zekerheid van huurinkomsten kopen steeds meer investeerders, ook kleinere beleggers, vastgoed aan. Bent u op zoek naar een interessante vastgoedbelegging? Neem dan zeker ’s een kijkje op onze website of Facebook pagina en stuur ons een bericht. We horen graag van u. Ons team staat als intermediair klaar voor de volledige begeleiding van een dossier dat op maat van uw profiel wordt opgemaakt.

Industrieel vastgoed: logistieke panden en kmo-units

DG Real Estate is een vastgoedmakelaar gespecialiseerd in industrieel vastgoed. Het gaat om de verkoop en verhuur van magazijnen, kmo-units en andere panden die gebruikt worden voor logistieke activiteiten en productie. DG Real Estate vult de behoeften in van bekende en minder bekende retailers, distributeurs, transporteurs, producenten en andere spelers.

Verkoop en verhuur kantoren

Met een mix van competenties en expertises vinden we de juiste kantoorruimte voor uw activiteiten, helemaal in lijn met het welbevinden van uw medewerkers. Wat voorop staat is een efficiënte, aangename werkomgeving waar iedereen het beste van zichzelf kan geven.

Sterk in een lokale aanpak

Met de knowhow van de professionele speler spreken wij de taal van de kmo. Dankzij een persoonlijke en laagdrempelige no-nonsense aanpak vinden de Real Estate professionals van DG Real Estate de locatie of klant die wérkt voor u, zodat u verder kan bouwen aan het succes van uw onderneming.

DG Real Estate. We make Real Estate work!

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DG Real Estate

Uitgelicht

Bekijk de socials