DP World Antwerp

Logistiek

DP World Antwerp is een toonaangevend containeroverslagbedrijf in de haven van Antwerpen. Als onderdeel van de DP World groep baat DP World Antwerp de Antwerp Gateway Terminal aan het Deurganckdok uit. Daarnaast verleent DP World Antwerp onderhoudsdiensten voor containers aan klanten van Antwerp Gateway binnen Empty Depot Services. Op de rechteroever staat DP World Antwerp in voor de uitbating van de HUPAC rail terminal.

Diensten

  • Logistieke totaaloplossingen

  • Snel transport via Europees netwerk

  • Platformen, verladers en expediteurs’

    Platformen verladers en expediteurs

Goederenbehandelaar containeroverslag

DP World Antwerp Gateway maakt deel uit van de DP World Groep en is aangesloten op het wereldwijde DPW Netwerk. De DP World Groep is een geïntegreerd netwerk dat naadloze oplossingen garandeert voor het vervoeren van containers uit alle uithoeken van de wereld tot bij de (eind) klant. De maritieme containerterminal in Antwerpen is met maar liefst 74 andere terminals wereldwijd verbonden.

Uitgebreid Europees netwerk

Naast overzeese bestemmingen is de goederenbehandelaar uitstekend verbonden met het pan-Europese hinterland. Antwerp Gateway maakt hierbij gebruik van zowel het eigen DP World aanbod (via P&OFM, Unifeeder en DP World Logistics) als van intermodale producten en inland hubs van onze partners. Door gebruik te maken van de vele hoge frequentieverbindingen op de terminal behalen onze klanten de snelst mogelijke transittijden.

Gecentraliseerde platformen voor verladers en expediteurs

Om komaf te maken met inefficiënties binnen de supply chain, ontwikkelde DP World een uniek platform dat de volledige supply chain visualiseert met real-time data voor de gebruikers. Het digitale platform biedt volledige transparantie binnen de hele logistieke keten. Door slimme technologie te koppelen aan innovatieve processen bieden we de gebruikers een revolutionaire meerwaarde. Deze oplossingen besparen kosten en betekenen bovendien een enorme tijdswinst voor de gebruiker

DP World Antwerp Gateway Terminal is groene terminal

De operaties op Antwerp Gateway gebeuren met behulp van elektrische automatische stapelkranen en hybride straddle carriers. DP World Antwerp kan daarbij rekenen op de groene energie van een on site windmolen en biogascentrale. Als ‘groenste’ terminal in de haven. Als ‘groenste’ terminal in de haven van Antwerpen helpen we onze klanten mee hun milieudoelstellingen op het vlak van transport te behalen.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DP World Antwerp

Uitgelicht

Bekijk de socials