LINDNER_Leaderboard.gif
Trainingcenter

Armonea doet een beroep op Training Center voor in-house opleiding elektriciteit

Vorige maand was Training Center te gast bij Armonea om een opleiding te verzorgen over elektriciteit. Wij vroegen Noël De Taeye, Health & Safety Manager van Armonea, om feedback over de opleiding.

Wie is Armonea?

Armonea is een groep van woonzorgcentra, serviceflats en assistentiewoningen. Armonea is niet alleen in België actief, maar sinds 2016 ook in Duitsland en Spanje. De groep beheert in totaal 138 zorgsites (respectievelijk 86 in België, 17 in Duitsland en 35 in Spanje) en 29 dagverzorgingscentra. De missie van Armonea is: ‘Senioren helpen genieten van leef-tijd, op de manier die hen het beste past.’

Theorie en praktijk

“In samenspraak met San Van de Vel, onze Training en development advisor, beslisten we om een beroep te doen op Training Center voor opleidingen BA4”, stelt Noël De Taeye. “Onze mensen die deelnamen waren techniekers en Head Hospi’s. De opleiding werd als positief ervaren door onze mensen. Trainer Tom gaf een goede invulling aan de cursus met zowel een theoretische als een praktische insteek.”

BA4 en BA5

BA4 (Training Center geeft ook de opleiding BA5) staat voor het bevoegdheidsniveau van werken in en rond elektrische installaties. Volgens het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) is de toegang tot elektrische installaties immers exclusief voorbehouden aan werknemers die beschikken over de nodige bekwaamheid. BA4 staat voor ‘gewaarschuwden’, BA5 staat voor ‘vakbekwamen’. Wil je hier meer over weten, lees dan zeker dit artikel nog eens na.

On site

Training Center is gevestigd in Kontich, waar heel wat trainingen plaatsvinden. In samenspraak met de klant kunnen trainingen ook perfect op locatie plaatsvinden. “Onze opleiding BA4 vond plaats in  onze zorgsites”, vertelt Noël De Taeye, “we vonden het namelijk belangrijk de hoogspanningscabines op onze sites te betrekken in de opleiding. In samenspraak met Training Center dat zich zeer flexibel opstelde, beslisten we daarom de opleidingen bij Armonea zelf te laten plaatsvinden”.

Tip: om de opleiding te financieren kun je een beroep doen op een subsidie van de kmo-portefeuille. Training Center is een erkende dienstverlener (erkenningsnummer DV.O232916).

Wil je ook een opleiding volgen bij Training Center of op je bedrijf? Vul dan vliegensvlug onderstaand contactformulier in en Training Center neemt zo snel mogelijk contact op. Tot hoors!

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Training Center

Meer weten?

Logo OCB Training Center

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Training Center

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials