LINDNER_Leaderboard.gif

Opleidingen op je bedrijf of bij Training Center

Partner

Als ‘Member of OCB’ kan Training Center rekenen op docenten met ruime ervaring. Ze staan namelijk met hun twee voeten in de praktijk als keurder van installaties en toestellen. De docenten stellen die ervaring graag ter beschikking van jou en je medewerkers in opleidingen elektriciteit (BA 4 en BA 5), gas (Cerga) en heftoestellen.

Training Center komt naar je bedrijf

De docenten van Training Center zorgen steeds voor een navorming op maat. Ze houden rekeningen met de specifieke noden en wensen in je bedrijf en de leefwereld van de doelgroep. De meeste opleidingen vinden plaats op je bedrijf. Zo is de training toegespitst op jouw situatie en kan je team meteen praktisch aan de slag. Tijdens een opleiding heftoestellen, bijvoorbeeld, vertrekt de docent altijd van de werksituatie en de machines in jouw bedrijf. Dat betekent een relevantere opleiding dan een algemene, theoretische les. Cursisten leren het toestel waar ze dagelijks mee werken, beter kennen en leren er veilig mee omgaan. Maar ook een basisopleiding elektriciteit BA 4 kan aangepast worden aan de werkomgeving van je team. In overleg en afhankelijk van je specifieke situatie, kunnen er andere accenten gelegd worden. De docenten nemen uiteraard het nodige presentatiemateriaal, zoals een beamer, en didactisch materiaal mee. Het enige wat jij moet voorzien, is een lokaal.

Opleidingen in de leslokalen van Training Center

Je kan de opleidingen elektriciteit en Cerga ook volgen in de leslokalen van OCB, of deelnemen aan een open opleiding. OCB heeft vestigingen verspreid over heel België: in Kontich, Beringen en Namen. Dankzij de samenwerking met andere opleidingscentra kan Training Center ook beschikken over hun lokalen. De opleidingen van OCB zijn dus steeds in je buurt!

Veilig werken met gas, elektrische installaties of heftoestellen? De door de wol geverfde docenten van Training Center maken je als geen ander wegwijs in de praktijk. Ontdek het opleidingsaanbod! Vragen? Stel ze rechtstreeks via het formulier hieronder!

Lees ook

Meer weten?

Logo OCB Training Center

Contactinformatie

  • Training Center
    Koningin Astridlaan 60
    2550 Kontich
  • +32 (0)800 13 890

Ook interessant

Interessante bedrijven