lindner banner set 2 v2 120.jpg
Opleidingen bij Training Center

Praktische veiligheidsopleidingen over elektriciteit, gas en heftoestellen door experts uit het werkveld

Partner

Training Center is een ‘member of OCB’. OCB bestaat sinds 1962 en voert dagelijks wettelijke keuringen uit op installaties bij particulieren en bedrijven. Vanuit die jarenlang opgebouwde expertise biedt OCB met Training Center nu praktijkgerichte veiligheidsopleidingen voor bedrijven aan.

Feeling met de praktijk

De lesgevers van Training Center verzorgen professionele opleidingen, maar zijn ook al jaren actief als keurder. Ze verzamelden zo de nodige expertise en blijven hun voeling behouden met de dagelijkse praktijk van controles en veiligheid. Training Center onderscheidt zich met experts uit het werkveld.

Opleidingen elektriciteit BA4 en BA5

In de opleiding BA4 maken jij en je werknemers kennis met enkele basispunten van elektriciteit en elektrische installaties. De lesgevers leggen alles uit aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Voorkennis is niet vereist. De cursus BA5 is voor mensen met enige ervaring, dus voorkennis is een must. De opleiding wordt afgestemd op de specifieke noden in jouw bedrijf en duurt één dag.

Opleidingen gas

Wil je installateur met een Cerga-label worden, dan moet je eerst een basisopleiding volgen in een opleidingscentrum dat door Cerga erkend is. Training Center is zo’n centrum. Dat betekent dat hun lesgevers zelf continu bijscholingen volgen en testen afleggen. Naast de basisopleiding Cerga, organiseert Training Center ook permanente bijscholingen die je als Cerga-installateur jaarlijks verplicht moet volgen. Een derde Cerga-opleiding is de Monteursopleiding. Deze opleiding dient verplicht gevolgd te worden door medewerkers die aan gasinstallaties werken.

Opleidingen heftoestellen

OCB keurt al jarenlang allerlei hefinstallaties. Hun controleurs zijn dan ook uitstekend geplaatst om je meer te leren over hoe jouw bedrijf veilig werkt met bijvoorbeeld heftrucks, hoogwerkers of verreikers.

Praktische informatie

Training Center is een erkend dienstverlener kmo-portefeuille. Dat betekent dat je als ondernemer extra subsidies van de Vlaamse overheid kunt krijgen wanneer je investeert in opleidingen voor je personeel

De opleidingen zijn er telkens in het Nederlands en het Frans. Training Center verzorgt de meeste opleidingen ter plaatse op je bedrijf. Zo is de training toegespitst op jouw situatie en kan je meteen praktisch aan de slag. Je kan de opleidingen ook volgen in de kantoren van OCB in Kontich of in Namen.

Interesse?

Training Center nodigt je graag uit voor een contactname om je concrete behoeften te analyseren. Vul het formulier hieronder in om een offerte aan te vragen, of bezoek de website om je meteen in te schrijven voor een opleiding.

Meer weten?

Logo OCB Training Center

Contactinformatie

  • Training Center
    Koningin Astridlaan 60
    2550 Kontich
  • +32 (0)800 13 890

Ook interessant

Interessante bedrijven