LINDNER_Leaderboard.gif

Controles en keuringen opvolgen: eenvoudig digitaal

Wanneer staat de volgende keuring gepland? En wat stond er nu ook alweer in het verslag van die specifieke installatie? Als bedrijfsleider hou je je liever met andere zaken bezig dan de opvolging van controles en keuringen. Daarom investeert OCB in digitalisering, zodat jij op elk moment makkelijk zicht hebt op aankomende controles en keuringen en snel verslagen van vorige bezoeken van de inspecteurs terugvindt.

Op tijd en stond technische installaties en machines laten controleren is een van je verplichtingen als werkgever of verhuurder van panden. Liefst verlies je zelf zo min mogelijk tijd met het inboeken van afspraken en goed archiveren van keuringsrapporten en -verslagen, natuurlijk. Daarom zet controleorganisme OCB in op het gebruik van digitale tools.

Alle informatie over controles en keuringen centraal op My OCB

Als klant van OCB kan je via het gratis My OCB-platform 24/7 verslagen, facturen en een planningstabel raadplegen en downloaden. Zo heb je het resultaat van elke controle waar en wanneer je wilt binnen handbereik. Heb je een overzicht nodig van de keuringen uitgevoerd in een bepaald jaar? Die info download je in enkele klikken in PDF- of Excel-formaat. Bovendien heb je dankzij de planningstabel altijd zicht op wanneer aankomende keuringen gepland staan en welke inspecteur deze zal uitvoeren.

Daarnaast kan je je keuringsverslagen ook opvragen via de online applicatie ‘My Documents’ op de website van OCB. Per mail en per post je verslagen toegestuurd krijgen, blijft natuurlijk ook mogelijk.

My OCB is ook handig om je boekhouding goed op te volgen: je vindt er een overzicht van alle openstaande facturen.

Keuringsrapporten via QR-code

Je hebt het zeker al meegemaakt: je staat al voor een elektrische installatie of voor een machine wanneer je beseft dat het recentste keuringsverslag nog op je bureau ligt. Teruglopen dan maar? Als je je keuringen door OCB laat uitvoeren, is dat niet meer nodig. De inspecteur kleeft na keuring een QR-code op de machine of installatie, zodat je ter plaatse met een smartphone of tablet het verslag van de laatste keuring er digitaal bij neemt. Handig, opnieuw tijd gewonnen!

Vraag nu je keuring aan bij OCB!

Is het tijd voor een controle van een installatie of machine? Schakel de experts van OCB in. Vul dit formulier in om een afspraak te boeken.

Meer weten over OCB? Lees zeker waarom je voor OCB moet kiezen voor controles en keuringen in je bedrijf.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en OCB

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • OCB
  • Koningin Astridlaan 60
    2550 Kontich
  • 0800/13 890

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials