Drisag innoveert: Creëer je eigen bedrijfsmoodboard voor een unieke interieurbeleving

Facility

Drisag, een toonaangevende speler in de wereld van kantoormeubilair, zet een nieuwe stap om nog beter te voldoen aan de behoeften van hun klanten op de B2B markt. Met de introductie van een baanbrekende functie op hun website kunnen bedrijven nu zelf een persoonlijk moodboard samenstellen, waardoor ze op een unieke manier kunnen communiceren met Drisag's business developers en interieurarchitecten.

Deze nieuwe feature stelt gebruikers in staat om met een eenvoudig hart-icoon afbeeldingen toe te voegen aan hun moodboard, variërend van productfoto's tot reeds aangeklede realisatiefoto's. Aan de rechterzijde van het moodboard verschijnt een overzicht van de favoriete producten, waarmee bedrijven een volledig unieke mix kunnen creëren die perfect aansluit bij hun eigen stijl en merkidentiteit.

"Voor ons is het cruciaal dat de stijl en merkidentiteit van een bedrijf worden weerspiegeld in hun interieur," zegt Niek Renders, CEO bij Drisag. "We gaan verder dan eenvoudige toepassing van logo's en kleuren. We willen de normen en waarden van het bedrijf in de schijnwerpers zetten door middel van het interieur."

Drisag benadrukt het belang van een diepgaand gesprek om de echte behoeften van een bedrijf te begrijpen. Of het nu gaat om geluidsproblemen in de ruimte, rugklachten bij medewerkers of de verwachte groei in personeel, Drisag integreert deze inzichten direct in het ontwerp- en indelingsproces van de ruimtes.

"We ontdekken vaak dat bedrijven meer nodig hebben dan ze aanvankelijk dachten," voegt Niek Renders toe. "De mooiste realisaties ontstaan wanneer we de kernwaarden van een bedrijf naadloos in het interieur kunnen weven, waardoor alles de essentie van hun merk uitstraalt."

Met deze innovatieve feature op hun website biedt Drisag een geavanceerde tool aan bedrijven die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde en betekenisvolle interieurervaring. De nieuwe moodboard-functie is nu beschikbaar op de website van Drisag, waarmee bedrijven de eerste stap kunnen zetten naar een interieur dat hun identiteit weerspiegelt.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials