lindner banner set 2 v2 120.jpg
Lindner WTC Hotel & Business Lounge Antwerp: hotspot in Antwerpen

Het Kievitplein: de nieuwe hotspot in Antwerpen

Partner

De buurt achter het Centraal Station van Antwerpen is helemaal aan het heropleven dankzij stadsvernieuwingsprojecten. Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp kijkt vol verwachting uit naar de vernieuwingen op het Kievitplein, dat de place to be van Antwerpen wordt.

Herwaardering van de buurt

In het kader van het stadsproject Kievit II wordt het plein aan de zuidkant van het Centraal Station verder vernieuwd. Er rijzen imposante nieuwe gebouwen uit de grond en er komen grote, open stukken groen. Het plein zal op die manier verschillende functies combineren: sport en spel, wonen, kantoren en publieke functies.

Aantrekkelijk terras

Peter Nuiten is general manager van Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp, een landmark op het Kievitplein. Hij is blij met deze golf van vernieuwing: “Dit wordt het plein waar het gebeurt!” Het moderne Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp lift als eersteklas business venue mee op deze golf. De gasten genieten optimaal van het trendy nieuwe plein, zowel van binnenuit door het raam als buiten op een nieuw terras. Vanop de volledig vernieuwde twaalfde verdieping, de WTC Sky Lounge, heb je een uniek uitzicht op het Kievitplein.

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp: eersteklas ligging en aanbod

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp ligt op een AAA-locatie dicht bij een groot station in een belangrijke business hub en onderscheidt zich nog meer door deze opwaardering van de buurt. Dankzij de samenwerking met WTC biedt Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp unieke faciliteiten aan ondernemers die de stap naar internationale business willen zetten. Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp wordt zo nog meer dé toplocatie voor mensen die zaken willen doen of een bedrijfsevenement willen organiseren in een exclusieve setting. Alle faciliteiten en hightech presentatieapparatuur zijn aanwezig om te scoren met je event. En je gasten hoeven niet in de file te staan. Ze moeten alleen maar uit de trein stappen en ze zijn meteen ter plaatse.

Hoofdgebouw van De Persgroep

Een grote blikvanger op het Kievitplein wordt News City, het nieuwe hoofdgebouw van het mediabedrijf De Persgroep Publishing. CEO Christian Van Thillo koos bewust voor een strategische ligging in een grote stad, vlakbij het Centraal Station. De oplevering van het gebouw volgens een ontwerp van Crepain Binst Architecture is gepland voor de zomer van 2019. Op de benedenverdieping is er plaats voor horeca- en multimediazaken. Het dak van het gebouw is toegankelijk voor bezoekers en zal vier daktuinen tellen. Vanop het dak is er een adembenemend 360°-zicht over Antwerpen. “De komst van dit gebouw zal dagelijks heel wat trafiek naar het plein brengen,” voorspelt Peter Nuiten.

Een exclusieve toplocatie voor je volgende business event? Bezoek snel de website van Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp, of vul het formulier hieronder in om meer informatie te vragen.

Lees ook:

Meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Contactinformatie

  • Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp
    Lange Kievitstraat 125
    2018 Antwerpen
  • 03 22 777 00

Ook interessant

Interessante bedrijven