lindner banner set 2 v2 120.jpg
20 jarig jubileum RBM Benelux

Componentenleverancier RBM viert 20-jarig jubileum

Kantoor & Inrichting

RBM Benelux, producent van componenten voor centrale verwarming, vloerverwarming en sanitaire installaties, viert dit jaar zijn twintigjarig bestaan. RBM trakteert met een nieuw logo en kortingsacties voor zijn klanten.

Het familiebedrijf RBM werd 65 jaar geleden opgericht in Italië. Met verschillende vestigingen wereldwijd is het inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke marktleider en internationale speler. Zo opende het in 1999 een vestiging in Genk.

Componenten voor centrale verwarming, vloerverwarming en sanitaire installaties

“Ons bedrijf levert onder andere stralingen, systemen voor energiemetingen, leidingsystemen, kogelkranen, terugslagkleppen, filters en pompgroepen,” aldus Maurizio D’Astolfo, die al twintig jaar aan het hoofd staat van RBM Benelux en het bedrijf samen met zijn team uitbouwde tot een belangrijke speler in de Benelux.

Componenten worden eerst grondig getest

RBM ontwikkelt en produceert alle producten zelf, steeds aangepast aan de noden van de klant en met het oog op de toekomst,” legt Maurizio verder uit. “Alle systeemcomponenten worden 100% getest voordat ze de productiehal mogen verlaten.

Een voorbeeld van deze kwaliteit wordt zichtbaar in de vele prestigieuze opdrachten waar RBM de vloerverwarming voor levert. Zo is er bijvoorbeeld Project Valley, een complex van 200 appartementen op de Zuidas van Amsterdam. “Dat wordt een echte blikvanger dankzij de gedurfde en eigenzinnige architectuur,” voegt Maurizio toe. “Te weten dat we kunnen bijdragen aan zo’n bijzonder project ... Dat is een heel fijn gevoel.”

Nieuw logo, acties en leuke extra’s

Van zijn twintigste verjaardag maakt het bedrijf gebruik om ook een nieuw logo te lanceren. De bekende driehoek blijft, maar kreeg een modernere vormgeving. Het blauw symboliseert water, vertrouwen en koelheid. De robuustheid verwijst naar de bouwsector en industrie, terwijl de ruimtes tussen de elementen staan voor buiswerk, doorstroming en de geleiding van energie. Maar naast dit nieuwe logo wil RBM Benelux haar twintigjarige bestaan ook samen met de klant vieren. Daarom  organiseert het bedrijf tijdens het verjaardagsjaar leuke acties en extra’s voor de klanten.

Lees hier meer artikels over Facility Management

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven