lindner banner set 2 v2 120.jpg

Is jouw ‘Next Office’ ook klaar voor ‘het nieuwe werken’?

Partner

Het veranderende werklandschap vraagt om aangepaste werkplekken

Wereldwijd en dus ook in ons land wint de aandacht voor de werkplek en hoe een werknemer zich daar voelt aan belang. Werknemers vragen om flexibelere, duurzamere werkplekken. Bovendien brengen ‘Next Office’-werkplekken ook besparingen met zich mee en zijn ze voorbereid op de digitale revolutie.

De werkplek van de toekomst voor gelukkige en productieve krachten? Die creëer je best samen. ‘Kinnarps Next Office’ leads the way voor elk type onderneming.

De ‘perfecte werkomgeving’ is niet hetzelfde voor iedereen. De weg naar die werkomgeving waarin iedereen graag vertoeft en werkt, is vaak een proces van lange adem. Er moet rekening gehouden worden met heel wat factoren zoals fysieke ruimte, leiderschap, organisatie of digitale omgeving.

Samenwerking creëert blije, productieve werknemers

Belangrijk binnen het concept van ‘Next Office’ is samenwerking tussen werknemers en leidinggevenden. Door middel van seminaries, workshops en enquêtes worden er meningen uitgewisseld en ideeën geopperd. Op basis van deze resultaten creëert ‘Kinnarps Next Office’ werkplekken op maat van ondernemingen en werknemers. Waar iedereen zich gelukkig voelt, met de focus op het welzijn van zowel leidinggevenden als medewerkers. Voor elk type onderneming.

Duurzame werkplek is ook kostenbesparend

Een werkplek volgens het ‘Next Office’-concept zorgt niet alleen voor meer creativiteit en productiviteit: een doelmatiger gebruik van de ruimte heeft ook lagere onkosten voor het gebouw tot gevolg. Een duurzame en flexibele werkplek is ook futureproof en kan makkelijk worden aangepast aan toekomstige uitdagingen en personeelswijzigingen.

Mee zijn en blijven is beslissend voor de toekomst

Uiteraard is het belangrijk om mee te zijn en blijven met de digitale (r)evolutie en noden van werknemers. Enkel door de vinger aan de pols te houden en regelmatig te evalueren en analyseren, blijf je de uitdagingen van de toekomst de baas.

Een eigen ‘Next Office’? Meer info vind je hier.

 

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven