LINDNER_Leaderboard.gif

Meet the .BOX

Facility

Omwille van de nood aan aparte ruimtes in een vrijstaande omgeving ontwikkelden de interieurarchitecten van Panisol een cube die volledig los staat van muren of plafonds. Meet the .BOX!

De unieke beleving van .BOX komt perfect tot zijn recht als key kantoor of centrale vergaderruimte in open work spaces. De cube wordt volledig op maat gemaakt en er wordt rekening gehouden met nood aan bijvoorbeeld fotowanden, akoestiek, verluchting, airco en integratie van keukenapparatuur.

Panisol x Universal Music x Studio Boîte

Het ontwerp van Studio Boîte voor Universal Music vereiste volledig vrijstaande kantoorvolumes, deels gesloten en deels beglaasd, met goede akoestische eigenschappen. De “gardens” moesten acht meter hoog zijn, het geheel moest op relatief korte termijn geplaatst en afgewerkt kunnen worden, én de architect moest de kleuren van de aluminium profielen en de volle wandpanelen vrij kunnen kiezen.


Centraal in de kantoorruimte moesten twee “gardens” geplaatst worden. Deze constructies werden ingevuld met beglazing en hardglazen deuren, en zouden dienst doen als interne spreekruimtes. De profielen van het P100 CLASSIC wandsysteem werden voorzien van een natuurkleurige geanodiseerde uitvoering.


Panisol breidde het .BOX volume uit met een zelfdragend akoestisch plafond in gipskarton voorzien van extra isolatie en werkte het bovenaan af met een in het zicht blijvend paneel. De wanden werden voorzien van akoestische beglazing, COLD geplaatst, en beglaasde akoestische deuren. De profielen werd gelakt in een door de ontwerper gekozen RAL-kleur.

Lees ook: Creëer een inspirerende werkomgeving met Panisol Partitions

Totaalproject

De combinatie van de unieke locatie in het nieuwe TOUR & TAXI’S complex in Brussel, de eigenzinnige materiaalkeuzes, de smaakvolle meubels, en het gebruik van veel levend groen zorgde voor een fantastische realisatie.

Panisol’s projecten worden verder op punt gezet met aangepaste verlichting, zorgvuldig uitgekozen decoratie en op maat gemaakt zit- en werkmeubilair . Zo worden er stijlvolle kantoorruimtes gecreëerd in een flexibele werkomgeving.

Creatief, eenvoudig of opvallend? Uw .BOX wordt volledig gecustomiseerd.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials