LINDNER_Leaderboard.gif

Wasserij De Ster wast kwalitatiever en ecologisch dankzij nieuwe zeepleverancier

Partner

Wasserij en droogkuis De Ster uit Herselt is al jarenlang een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren. Van bedlinnen en tafellakens tot werkkledij: de kwaliteitsvolle was- en strijkdienst levert elke keer weer kraaknette kleding en piekfijn linnen af. Dankzij een nieuwe samenwerking met Christeyns wast De Ster je textiel nu nog beter en milieuvriendelijker.

Wasmiddel à la minute

Christeyns is een bedrijf dat gespecialiseerd is in chemische hygiëneproducten. Het bedrijf levert vanaf nu exclusief de reinigingsmiddelen en plaatste een nieuwe doseerinstallatie. Joris Van den Bosch, zaakvoerder van De Ster, geeft meer uitleg bij de nieuwe samenwerking. “Thuis doe je zelf wasmiddel in je wasmachine. In een industriële wasserij gebeurt dat via een centrale installatie. In tegenstelling tot de zeep die je in de supermarkt koopt, is ons wasmiddel bovendien niet voorgemengd. De verschillende producten voor de voorwas en hoofdwas zitten in de doseerinstallatie. Op die manier krijg je bij elke wasbeurt de juiste hoeveelheid van het juiste product.”

Beter en milieuvriendelijker wassen

“Onze oude doseerinstallatie was aan vervanging toe. We willen de hoogste kwaliteit garanderen, dus keken we uit naar een nieuwe doseerinstallatie. Uiteindelijk zijn we in zee gegaan met Christeyns. Zij leveren nu zowel de biologisch afbreekbare wasmiddelen als de doseerinstallatie.  Met de nieuwe installatie kunnen we onze wasprogramma’s herbekijken en meer ecologisch te werk gaan. Door het gebruik van innovatieve wasprocessen zorgt Christeyns er bovendien voor dat het water- en energieverbruik tot een minimum beperkt blijft. De keuze viel op Christeyns omdat het een Belgisch familiebedrijf is. Die touch appreciëren wij. De installatie is een stap voorwaarts tegenover onze vorige, want we zijn nu zeker dat alles juist gedoseerd is.”

Perfect resultaat voor de klant

Ook voor de klanten van De Ster brengt de nieuwe samenwerking heel wat voordelen met zich mee. De doseerinstallatie zorgt ervoor dat alle wasproducten steeds goed gedoseerd zijn. Dat betekent dat je wasgoed steeds piekfijn in orde bij je terugkomt. Het wasproces verloopt op milieuvriendelijke wijze, zodat je je ecologische voetafdruk verkleint. “Christeyns staat mee garant voor de kwaliteit van het wasproces,” besluit Joris.

Laat je personeel en het textiel in je zaak schitteren dankzij de was- en strijkservice van Wasserij en Droogkuis De Ster! Meer weten? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

  • Wasserij & Droogkuis De Ster
    Blaubergsesteenweg 21
    2230 Herselt
  • 014/54 50 54

Ook interessant

Interessante bedrijven