Nieuwe badkamer? Spoel je zorgen weg met een waterontharder!

Facility

Een nieuwe badkamer is een plek van rust, een oase waar je de stress van de dag achter je laat en jezelf kunt verwennen. Maar wat als die rust verstoord wordt door lelijke kalkaanslag op je kranen, douchewanden en tegels? Gelukkig is er een oplossing die je nieuwe badkamer kan transformeren tot een kalkvrije oase van comfort: een waterontkalker!

Weg met die kalk!

Zeg dag tegen doffe kalkaanslag

Kalkaanslag is niet alleen lelijk om naar te kijken, maar kan ook schadelijk zijn voor je sanitair. Met een waterontharder in je nieuwe badkamer hoef je je geen zorgen meer te maken over die vervelende kalkaanslag. Je kranen en tegels blijven stralend schoon, waardoor je nieuwe badkamer er altijd als nieuw uitziet. Stel je eens voor: je stapt onder de douche en voelt het zachte water over je huid stromen. Geen droge, jeukende huid meer door hard water, maar een zijdezachte aanraking die je huid hydrateert en verzorgt. Met een waterontharder geniet je elke dag van dat luxe gevoel, alsof je in een spa bent.

Bescherm je nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer is een investering in je huis én in jezelf. Met een waterontharder bescherm je die investering door de levensduur van je sanitair te verlengen. Geen dure reparaties of vervangingen meer door kalkaanslag, maar een badkamer die jarenlang meegaat en blijft stralen. Waar wacht je nog op? Gun jezelf de luxe van een kalkvrije nieuwe badkamer en laat je zorgen wegspoelen met een waterontharder. Geniet van zachter water, bescherm je investering en laat je nieuwe badkamer stralen als nooit tevoren. Want jij verdient het beste, elke dag weer!


Hoe kies je de juiste waterontharder?

Bepaal je waterverbruik en waterhardheid

Voordat je een waterontharder kiest, is het belangrijk om je waterverbruik te kennen. Dit helpt je bij het bepalen van de juiste capaciteit van de waterontharder voor je nieuwe badkamer. Heb je geen idee van je waterverbruik? Een gemiddeld gezin van 4 persoon verbruikt ongeveer 315L water per dag of 115m³ water per jaar. Test ook de waterhardheid in jouw regio via een handige online test of via een titratie test. Zo weet je exact hoeveel calcium en magnesium ionen er aanwezig zijn in jouw leidingwater en hoe hard je water is. Hoe hoger deze waarde, hoe harder jouw water en dus meer risico en last van kalkaanslag.

Onderzoek verschillende merken

Er zijn tal van merken en modellen waterontharders op de markt, dus neem de tijd om verschillende opties te onderzoeken en te vergelijken. Let op de aankoopprijs, garanties en jaarlijks zout, water en eventueel elektriciteitsverbruik om de beste keuze te maken.

Als je niet zeker weet welke waterontharder het beste bij jouw behoeften past, raadpleeg dan een professional. Een ervaren loodgieter kan je helpen bij het kiezen en installeren van de juiste waterontharder voor je nieuwe badkamer.

Een waterontharder voor je nieuwe badkamer is niet alleen een praktische investering, maar ook een investering in comfort en welzijn. Door kalkaanslag te voorkomen, geniet je van zachter water, bespaar je op onderhoudskosten en blijft je nieuwe badkamer stralen als nooit tevoren. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor een waterontharder en laat je nieuwe badkamer stralen!

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials