Renderen uw investeringen in security optimaal?

Security

Bedrijfsleiders of security managers die een blind vertrouwen hebben in hun security en veiligheidsstructuur, neutraal en onafhankelijk security adviseur Pierre Ketels van Argus Team komt ze dagelijks tegen.

Pierre Ketels: “Uit onderzoek blijkt dat 75% van hen erop vertrouwt dat hun huidig security beleid en -investeringen optimaal renderen. Bij diepgaandere praktijkanalyses blijkt dat de resterende 25%  managers terecht controles laat uitvoeren op hun systeem, om zichzelf te beschermen tegen vakblindheid.”

Volgens Pierre Ketels blijkt na een tweede opinie al snel een nieuwe perceptie te ontstaan: de ideale oplossing of het ideale alternatief zijn blijkbaar in het midden te vinden. Daardoor ontstaan nieuwe mogelijkheden waardoor de kosten-baten analyse beter in balans gebracht wordt.

Argwaan tegenover onafhankelijk security adviseur

Pierre Ketels: “Verschillende security, safety, facility of SSHE managers bevestigen dat ze in eerste instantie met enige argwaan staan tegenover een externe inkijk, ook al is door een neutraal en onafhankelijk security adviseur. Deze reactie vloeit voort uit het onbekende. Ze weten niet goed wat ze precies mogen verwachten.”

Security win-win situatie

Pierre Ketels: “Tot zij ervaren dat de neutraal en onafhankelijk adviseur een samenwerking beoogt om vanuit nieuwe invalshoeken te komen tot een innovatieve en rendabele optimalisatie van de security. Op dat ogenblik is een verbond ontstaan, dat erop gericht is om met minder uitgaven een betere beveiliging te bereiken. Meten is immers weten. En je krijgt op deze manier meer ruimte om je te concentreren op je corebusiness.”

Innovatieve technologieën voor bewakingscamera’s

Argus Team stelt vast dat er vandaag meer dan ooit geïnvesteerd wordt in nieuwe cameratechnologieën.

Pierre Ketels: “Er wordt meer en meer toegewerkt naar remote controle, waardoor de camera een essentieel onderdeel wordt binnen je beveiliging. Bij een intrusie geeft het alarm een commando naar de meldkamer, al dan niet met een pop-up camerabeeld, dat de agent in de meldkamer kan bekijken. Die nieuwe technologie zorgt voor onmiddellijke verificatie waardoor de responstijd korter wordt en de vattingskans vermeerdert van 5% vandaag naar 80% morgen.”

Meer informatie? Laat het dan niet na om Argus Team vrijblijvend te contacteren op tel.: 014 32 65 63 of via info@argusteam.be.  Argus Team zorgt eerst voor een Non Disclosure Agreement zodat je in volle vertrouwen je vragen kan stellen of maak gewoon een vrijblijvende afspraak.

Meer info op www.argusteam.be

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

Argus Team

Argus Team

Bekijk de socials