Koert Verbruggen, nieuwe CEO van Grant Thornton België

Koert Verbruggen nieuwe CEO van Grant Thornton België

Accountancy

Paul De Weerdt geeft scepter door

Koert Verbruggen is sinds 1 november de nieuwe CEO van Grant Thornton België. Verbruggen verdiende zijn sporen in de bancaire wereld, waar hij diverse financiële instellingen een belangrijke transformatie heeft laten ondergaan.

Evolueren naar full service adviseur

Vanaf 2016 adviseerde Koert Verbruggen enkele bedrijven in hun strategische planning en hij begeleidde hen ook in hun change traject. Verbruggen wil de Belgische afdeling van Grant Thornton verder laten evolueren naar een full service adviseur, waar elke bedrijfsleider, kmo, multinational of overheidsinstelling terecht kan voor gepersonaliseerd advies.

“Onze business is een 100% people business”, stelt de nieuwe CEO. “Teamgeest, diversiteit en hechte samenwerking zullen bij ons vooropstaan. Ervaren medewerkers zullen met plezier hun kennis delen met de jongeren en iedereen zal zich kunnen ontplooien op zijn of haar eigen ritme.”

Een optimale work-life balans

Voor de medewerkers van Grant Thornton Belgium zelf wil de expert strategisch en change management een optimale work-life balans garanderen, waarbij hij de ambitie heeft dat niemand een burn-out of een bore-out oploopt.

“Dergelijke bedrijfscultuur is de beste garantie om onze cliënte onze gepersonaliseerde oplossingen te bieden, die hen meer sereniteit en minder zorgen geven, en hen bovendien de optie bieden om zelf sneller te groeien”, aldus nog Verbruggen.

Zijn voorganger Paul De Weerdt wordt voorzitter van Grant Thornton Belgium.

Grant Thornton, actief in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, stelt in ons land 160 mensen te werk, verspreid over kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Doornik, Hasselt, Turnhout en Jumet.

Banner kmo insider  - DEF.JPG

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven