banner-horitzontal.jpg

“Vandelanotte is partner in mijn ondernemingsavontuur”

Tarik Benbelgacem is sinds april van dit jaar franchisenemer van de vestiging van Domino’s Pizza in Sint-Pieters-Leeuw. Hij is trots te kunnen meewerken in het grootste pizzabezorg- en afhaalbedrijf ter wereld. Zijn partner in wat hij zijn ‘ondernemingsavontuur’ noemt, is accountants- en auditkantoor Vandelanotte.  “Ik heb een vertrouwensrelatie opgebouwd, onze samenwerking verloopt heel vlot”, vertelt hij.

“Met Domino’s Pizza willen wij de beste service verlenen aan onze klanten en de nummer 1 blijven op ons domein. Daar werken wij elke dag opnieuw heel hard aan”, vertelt hij.

Boekhouding en fiscaal en juridisch advies

Vandelanotte zorgde voor bijstand bij de opstartprocedures en neemt nu onze boekhouding voor zijn rekening. Ook voor juridisch en fiscaal advies kan ik op hen rekenen. Het is een samenwerking die werd geadviseerd door Domino’s Pizza. In het begin vreesde ik dat ik geen persoonlijke relatie zou kunnen opbouwen met mijn boekhouder, gezien de omvang van de groep. Ik was bang maar een nummer te zijn, waar niet veel aandacht aan zou besteed worden.”

Vertrouwensrelatie

“Mijn angst was snel weg na de eerste contacten en ondertussen heb ik met Didrik en Jeffrey, mijn persoonlijke contactpersonen, een goede vertrouwensrelatie opgebouwd. Onze samenwerking verloopt heel vlot. Het is een echt pluspunt dat veel administratie digitaal kan verlopen. Via het portaal ‘myVandelanotte’ kan ik dagelijks de financiële situatie van mijn bedrijf opvolgen.”

Makkelijke communicatie, efficiënte samenwerking

Doordat veel franchisenemers van Domino’s Pizza samenwerken met Vandelanotte, verloopt de communicatie vlot en efficiënt. De verbinding met het kantoor enerzijds en Domino’s Pizza HQ anderzijds maakt de communicatie extra makkelijk wanneer bepaalde zaken met drie partijen moeten worden besproken.”

Tarik Benbelgacem werkt momenteel volop aan de opening van zijn tweede vestiging. “Ik kan opnieuw rekenen op de bijstand van Vandelanotte om dit project tot een goed einde te brengen. Ik heb er goede hoop op dat dit het begin is van een groter avontuur.”

Vandelanotte werd opgericht in 1948 en is vandaag uitgegroeid tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België, met 8 vestigingen en meer dan 350 gespecialiseerde accountants, revisoren, fiscalisten en (sociaal)-juristen. Elke ondernemer heeft een eigen aanspreekpunt en dankzij dit persoonlijk contact kennen de adviseurs je onderneming door en door.

Lees ook

Je onderneming digitaliseren: zo zet je de eerste stappen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Vandelanotte

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Vandelanotte

Ook interessant

Interessante bedrijven