banner-horitzontal.jpg
Peter Verschelden

Samenwerking Moore Belgium en Waterland

Finance

Moore Belgium zet zijn groei in wereld van accounting en consulting verder. Dankzij een nieuw partnership met investeringsmaatschappij Waterland kan het bedrijf onder andere meer inzetten op digitalisatie. (foto: Peter Verschelden van Moore Belgium)

Moore Belgium is al jarenlang een bekende speler in het marktsegment van kleine en middelgrote bedrijven met een brede dienstverlening in Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services.

Meer slagkracht dankzij Waterland

Geholpen door de verhoogde slagkracht samen met de investeringsmaatschappij Waterland, wil Moore Belgium een leidende rol spelen bij het versneld consolideren van de Belgische accounting- en consulting mid-market. Mede door het netwerk, de buy & build ervaring en de kapitaalinbreng van Waterland kan Moore Belgium de opportuniteiten op de accounting- en consulting markt beter onderzoeken en benutten. Bovendien genereert dit partnership grotere investeringsmogelijkheden onder andere in digitalisatie, wat voordelen meebrengt voor de huidige en toekomstige klanten én voor de medewerkers.

Ondernemersbloed

Peter Verschelden, Voorzitter van Moore Belgium, benadrukt de sterkte van deze nieuwe samenwerking: “Moore Belgium is altijd een buitenbeentje op de markt geweest; we zijn ondertussen al wat verder weg van het familiebedrijf dat mijn vader opgericht heeft, maar wat zeker niet weg is, is ons ondernemersbloed en de zin om zaken in beweging te zetten. In Waterland vonden we een stevige partner die toekomst- en groeigericht meedenkt.”

Frank Vlayen, Group Managing Partner van Waterland Private Equity Investments, vult aan:

“Moore heeft een sterke reputatie gestoeld op een brede dienstverlening, een sterke interne structuur en breed gedragen cultuur. We zijn verheugd om Moore Belgium te kunnen ondersteunen in hun ambitie om hun leidende positie te versterken. Het partnership met Moore Belgium past dan ook perfect in onze strategie om toonaangevende ondernemingen te begeleiden in hun groei.”

Zodra er een akkoord is van de Belgische Mededingingsautoriteit is het de intentie de aandelen van Moore Belgium BV over te dragen aan Moore Belgium Group BV, met een Raad van Bestuur waarin zowel Waterland als de huidige partners van Moore Belgium vertegenwoordigd zijn en met Peter Verschelden als Voorzitter.

Lees ook:

The Optimal vervoegt Moore

Moore Belgium opnieuw op overnamepad

 

 

baner-square.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials