Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Flexibel verlonen als kmo loont: met het Flex Income Plan™ van SD Worx teken je voor winst

Flexibel verlonen wordt steeds populairder, ook bij kmo’s. Aan de werkgevers die nog geen flexibele loonpakketten aanbieden: je begint er maar beter mee voor de concurrentie met je talent gaat lopen. Met het Flex Income Plan™ van SD Worx kun je makkelijk, snel en klein starten.

Een flexibel verloningsbeleid past in de trend naar meer autonomie en keuzevrijheid op de werkvloer. Werknemers willen mee kunnen bepalen hoe hun verloning eruit ziet. Niet iedereen heeft immers dezelfde wensen en noden, en bovendien veranderen die tijdens de loopbaan.

Flexibel verlonen is voordeliger dan je denkt!

Vraag je zaakvoerders wat hen tegenhoudt om flexibel verlonen in hun loonbeleid in te bedden, dan klinkt vaak de vrees voor extra administratieve werklast en nog hogere kosten.

Nochtans bestaat er een oplossing voor flexibele verloning die makkelijk te implementeren is én waar als je onderneming een goede zaak mee doet. Klinkt te goed om waar te zijn? Niet als je kiest voor flexibel verlonen via het Flex Income Plan™ van SD Worx. In een gebruiksvriendelijke webshop vullen medewerkers hun winkelmandje met extralegale voordelen die aansluiten bij hun behoeften op dat moment. Zo krijgen je medewerkers een waardevoller loonpakket, voor hetzelfde budget.

En waar zit de winst, vraag je je af? Door je medewerkers structureel flexibiliteit te bieden, verklein je de kans dat iemand je bedrijf verlaat voor een concurrent. Daarenboven kun je je in de markt zetten als innovatieve werkgever en zo talent aantrekken.

De voordelen van flexibel verlonen met het Flex Income Plan™:

  1. Je trekt individualisering door naar het loonpakket.
  2. Je kunt iets extra geven, zonder meerkosten.
  3. Je speelt in op de vraag naar een betere werk-privébalans.
  4. Je overtuigt makkelijker gegeerde profielen.
  5. Je houdt ervaren medewerkers aan boord.

Hoe ga je aan de slag met het Flex Income Plan™?

Het systeem is opgebouwd om complexiteit weg te nemen. Als werkgever heb je de keuze tussen twee pakketten, Essential en Extended. Met Essential wordt flexibel verlonen ook haalbaar voor kleine organisaties. De keuzemogelijkheden zijn beperkt tot een 6-tal voordelen, die relatief eenvoudig te berekenen zijn. Ideaal dus voor starters. Wie al meer ervaring heeft, kan opschalen naar Extended - of meteen voor dat pakket kiezen.

Welke voordelen je aanbiedt en hoe je het budget creëert, bespreek je met een ervaren consultant van SD Worx.

Benieuwd wat jij wint door met het Flex Income Plan™ te starten?

Ontdek het op de website van SD Worx of vraag het aan een van hun specialisten. Neem contact op via de website of het formulier hieronder.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en SD Worx

Meer weten?

SD Worx logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • SD Worx

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials