Furbo-Leaderboard_Updated.gif

All-in bowling en diner: de ideale formule voor een ontspannende avond of teambuilding met je medewerkers

Partner

Je organiseert een teambuilding of bedrijfsfeest en je wil aperitief, diner en ontspanning onder één dak? Je wil je medewerkers belonen en je bent op zoek naar een all-in formule die plezier en een lekkere keuken combineert? In Antwerpen Linkeroever vind je alles wat je zoekt.

Hou gerust je schoenen aan bij bowlen

Bij Antwerp Bowling speel je met het nieuwste materiaal. De 16 geautomatiseerde, state-of-the-art banen zijn aangelegd met materiaal uit de Verenigde Staten. Lichteffecten zorgen voor een totaalervaring en met de app reserveer je je eigen baan, drankjes en hapjes wanneer het voor jou past. Bestel je liever aan de bar, dan kan dat natuurlijk ook.

Recent introduceerde Antwerp Bowling de mogelijkheid om met je eigen schoenen te bowlen. Niet iedereen trekt graag de gehuurde schoenen aan. Daarom kan je nu gebruik maken van zogenaamde bowling buddies. Deze speciale shoe covers trekt je voor een kleine meerprijs over je schoenen. Zo kan iedereen plezier beleven op een comfortabele manier.

All-in diner, apero, brunch en bowling

Combineer je partijtje bowling met een heerlijk aperitief en diner. Kies voor een business arrangement met voorgerecht, steengrill, salades, drank en koffie. Ga voor de barbecue met verschillende vleessoorten, saladebuffet en frietjes. Trakteer iedereen op all you can eat spare ribs. Of ga na het bowlen voor een rijkelijk gevulde kiekepan.

Je kan de werkweek ook fijn afsluiten met een Apero Bowl. Vanaf 18 personen kan je met je collega’s tussen 16 en 20u  genieten van lekkere dranken, hapjes en een 2 uur bowling.

En waarom de dag niet fijn beginnen met een Brunch Bowl? Geniet tijdens het bowlen van verschillende belegde sandwiches en dranken. Dit kan elke dag van 12 tot 14 uur.

Ben jij klaar voor All-in bowling en diner bij AB Bowling Antwerpen. Maak dan meteen je reservatie via onderstaand formulier.

Meer weten?

Antwerp Bowling E-karting

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Antwerp Bowling

Ook interessant

Interessante bedrijven