Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Work hard & play hard: in Antwerpen vind je alles voor je werk en plezier onder één dak

Ben je op zoek naar een locatie in het Antwerpse waar je efficiënt kan werken en samen met je medewerkers kan ontspannen? Zoek je naar een venue waar je gebruik kan maken van de modernste vergaderinfrastructuur en vrijwel onbeperkte ontspanningsmogelijkheden én een topkeuken? Wij hebben hem voor jou gevonden.

Seminaries, opleidingen en productvoorstellingen op Antwerpen Linkeroever

Bij Antwerp Bowling en AB E-karting kan je het nuttige aan het aangename koppelen. Je vindt er een volledig uitgeruste en modern ingerichte ruimte in het midden van de bowling hall en het e-karting circuit die plaats biedt aan 60 personen. In deze multifunctionele ruimte met uitgebreide faciliteiten kan je seminaries, opleidingen en productvoorstellingen organiseren en een receptie of bedrijfsfeestje laten doorgaan. Begin de dag productief met goede vergadering. Koppel er een lekkere brunch aan en werk daarna aan de teamgeest in de Bowling Hall, de speelhal en het e-karting circuit.

Work & play: alles onder één dak

Na het harde werk is het dus tijd voor ontspanning of teambuilding. Je hoeft er deze keer geen verplaatsing voor te maken. Bij Antwerp Bowling en AB E-karting vind je alles onder één dak.

Wil je het competitiebeest in je werknemers losmaken? Antwerp Bowling en AB E-karting organiseert voor jou en je medewerkers een bowlingwedstrijd of e-kart race. Kies je voor ontspanning? Dan kunnen jullie ook recreatief bowlen, rijden, poolen en nog veel meer. Als je je medewerkers wil aansporen om samen te werken en creatief oplossingen te zoeken kan je ze zelfs een spannende uitdaging geven in een heuse escape bus.

Sluit de dag af met een aperitief en een heerlijk diner

Na het werk, de competitie en de ontspanning volgt natuurlijk een diner. Vergast je partners, klanten en medewerkers op een fris aperitief en een heerlijk diner. Geniet na het werk en het bowlen van een lekkere pasta, salade burger of vleesschotel. Steek de barbecue aan of kies meteen voor een businesspakket voor jou en je medewerkers.

Boek nu je bedrijfsevenement, seminarie, productvoorstelling of meeting en haal het beste uit een productieve en ontspannende dag voor jou en je partners, klanten en medewerkers. Wil je meer informatie. Stel dan je vraag via onderstaand formulier.

Lees meer

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Antwerp Bowling

Meer weten?

Antwerp Bowling E-karting

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Antwerp Bowling

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials