Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Jo Libeer, 3W

Jo Libeer over de weg naar een hoger doel

Interim & Rekrutering

Op woensdag 27 maart staat het Hof van Reyen in Boechout in het teken van verandering. Tijdens de netwerkbijeenkomst KMOinsider Lunch gaat ex-Voka topman Jo Libeer dieper in op het actuele topic ‘change management’.

Tijdens de KMOinsider Lunch van 27 maart geeft 3W (Executive Interim Management) het woord aan Jo Libeer om dieper in te gaan op de huidige tendensen binnen change management. Jo Libeer is lid van de Raad van Advies van Smart Human Capital Group (eigenaar van 3W) en is sinds juli 2015 gedelegeerd bestuurder van Design Biennale Interieur Kortrijk. Daarvoor was hij Gedelegeerd Bestuurder van de Vlaamse Werkgeversorganisatie Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen.

Change management is de weg naar een hoger doel

Een overname, de implementatie van nieuwe tools of een herstructurering. Ze hebben allen één ding gemeen: verandering. Change management houdt zich bezig met het systematisch veranderen van organisaties en individuen binnen organisaties. Binnen change management onderscheiden we in ieder geval drie aspecten: aanpassen aan verandering, het beheersen/controleren van verandering en het uitvoeren van verandering. Maar hoe pak je dat aan? Wie betrek je? Wat zijn de typische valkuilen?

Inschrijven op KMOinsider lunch

Wil je meer weten over dit onderwerp en deelnemen aan deze netwerklunch?

Schrijf je nu in! Stuur een mailtje naar lunch@kmoinsider.be of bel: 03 491 83 75. Je deelname wordt –onder voorbehoud van beschikbaarheid– bevestigd.

Meer weten over de KMOinsider lunch met 3W? 

Benieuwd naar onze vorige KMOinsider lunches

ACONCEPTINTERIM_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials