leaderboard Desk Solutions 980w120.png

Afdrukken in kleur: wanneer de inktpatronen vervangen?

Sponsored

Kies een energievriendelijke printer

Dit heb je vast al meegemaakt. Je haalt de uitdraai van een presentatie van de printer, maar op de prints zie je enkel een vaag lijnenspel. De inkt is helaas op, en niemand heeft wat gemerkt. Vandaag bestaan er inktjetprinters die precies aangeven hoeveel inkt er nog in de patronen zit.

Speciaal voor kmo-bedrijven stelt Brother in zijn Business Smart-gamma 5 printers voor: twee inkjetprinters en drie multifunctionele kleurenprinters. Dankzij de paginatellers en aangepaste inktpatronen heb je op elk moment een zicht op de hoeveelheid inkt die in de patronen zit. Je weet dus wanneer je de inktpatronen moet vervangen.

Minder vaak papier aanvullen

In dit gamma hebben de kleurinktjetprinters MFC-J6947DW en HL-J6100DW drie papierladen (750 bladen), waardoor de noodzaak om papier aan te vullen vermindert. De overige modellen hebben 2 papierlades, goed voor 500 bladen. De inktpatronen met een ultra hoog rendement geven een resultaat van 6.000 pagina’s in zwart en 5.000 kleurenpagina's. Dit zorgt voor prints van hoge kwaliteit tegen een lage kost per pagina. De uitvoer gaat snel, met een eerste afdruk binnen 6 seconden en een afdruksnelheid tot 22 pagina’s per minuut.

Multifunctionele printers met automatische documentinvoer

 De MFC-modellen zitten vol praktische functies voor gebruiksgemak. Ze hebben een automatische documentinvoer die maximaal 50 vellen kan bevatten en een gebruiksvriendelijk aanraakpaneel. Zowel het dubbelzijdig afdrukken op alle toestellen  als het printen, scannen en kopiëren op de MFC-modellen verminderen papierverspilling.

Een knipoog naar het milieu: printers met een laag energieverbruik

Een verbeterde printkop en levensduur van de printermotor verbeteren de prestaties van de inkjetprinters, terwijl een laag energieverbruik en Blue Angel-, Nordic Swan- en GS Mark-labels deze reeks het milieukeurmerk verlenen.

Peter Hanne van Brother: "Deze printerreeks combineert betrouwbaarheid met hoge prestaties tegen lage kosten. Deze stijlvolle reeks past bovendien in een drukke kmo-kantooromgeving. Met een keuze uit twee printers en drie all-in-one-modellen, vindt iedere kmo een printer die aan zijn vereisten voldoet."

Specificaties gamma

Kleurinktjetprinter HL-J6100DW 
Meer informatie over inktvrije labelprinters.

Lees ook: Brother stelt voor: eerste inktvrije labelprinter VC-500W ZINK

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven