anr-banner.gif

ERP-systeem in de cloud: innovatief, efficiënt en snel

Een ERP-systeem dat op de behoeften van je bedrijf inspeelt zodat je helemaal meestapt in de digitale transformatie die zich vandaag opdringt? Kies voor SAP S/4HANA Public Cloud: een compleet cloudbased ERP-systeem boordevol “best practices” die het voor jouw bedrijf makkelijk maken om te blijven innoveren. Een vlotte integratie? Daar helpt softwarebedrijf Anrova Solutions je graag mee!

Anrova Solutions is, samen met haar Nederlandse partner Domani Business Solutions en Zeibur, één van de grootste verdelers van SAP ERP-systemen voor kleine en middelgrote bedrijven in de Benelux. In hun aanbod zit ook SAP S4/HANA Cloud, de volgende generatie van ERP-oplossingen.

Wat is SAP S/4HANA Public Cloud?

De recente S/4HANA Public Cloud-software biedt de nieuwste functionaliteiten binnen de nieuwste generatie van ERP-software. Dankzij deze software realiseren gebruikers op een snelle en efficiënte wijze de digitale transformatie die zich vandaag opdringt.

Deze S/4HANA Public Cloud software is vooral geschikt voor grotere ondernemingen maar ook voor start-ups en scale-ups en voor diegenen die tegen de grenzen van hun huidig ERP-systeem aanlopen.

Daarnaast integreer je dankzij SAP’s Business Transform Platform (BTP) bovendien moeiteloos dit ERP-systeem met externe applicaties en tools. Handig!

Wat zijn de voordelen een ERP in de cloud?

We zetten de belangrijkste op een rijtje:

  • Geen onderhoud van hardware, geen investeringen, geen interne IT-afdeling, …
  • Jij geniet van alle specificaties en dagelijkse updates zodat je steeds de laatste nieuwigheden ter beschikking hebt;
  • Jouw kosten worden vooraf gebudgetteerd, dus je weet bij aanvang welke maandelijkse kosten je hebt;
  • Dit ERP-systeem biedt een superefficiënte manier van werken;
  • Jouw systeem is optimaal beveiligd.

Anrova Solutions en bedrijfsgroei

Om jouw ideale oplossing te bepalen, maakt Anrova Solutions gebruik van de ‘Digital Discovery Assessment Tool’. Dat is een systeem waarmee ze samen met jou door jouw bedrijfsprocessen lopen.

Samen met jou bekijkt Anrova Solutions welke business software het beste past bij jouw onderneming. Bij SAP S/4HANA Public Cloud bijvoorbeeld wordt gekeken of de bedrijfsprocessen passen in wat het systeem te bieden heeft. 

Vele bedrijven met groeiambities vertrekken meer en meer vanuit het software-aanbod. Dit is meer kostenefficiënt en de modulariteit van het public cloud systeem maakt het makkelijk schaalbaar.

Anrova solutions: Certified partner

Nog een reden om voor Anrova Solutions te kiezen: het bedrijf maakt deel uit van het  cloud acceleration program van SAP. Hun missie? Klanten naar een ‘intelligent enterprise’ brengen d.m.v. innovatieve technologie.

Meer info over ERP in de cloud?

Bij Anrova Solutions mag je rekenen op een snelle integratie en een gestructureerde projectbegeleiding zodat de implementatie zorgeloos verloopt.

Vraag een demo aan of vul het formulier hieronder in. Dan neemt Anrova Solutions zo snel mogelijk contact met jou op.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Anrova Solutions

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Harelbeke
  • Lier
  • Braine-l’Alleud

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials