anr-banner-728x90-v3.gif

Problemen met gsm-bereik in je gebouw? Maak gebruik van Sonal DAS

Voor ondernemingen en zaakvoerders is bereikbaarheid essentieel. Je partners en klanten verwachten immers een vlotte communicatie en snelle oplossingen. Maar wat als het gsm-bereik in je gebouw te wensen overlaat omdat het té goed geïsoleerd is? Dan is Sonal DAS (Distributed Antenna System) de ideale oplossing voor jou.

Een beter gsm-bereik in je gebouw, loods of parkeergarage

Een slecht gsm-bereik kan bijzonder hinderlijk zijn. Berichten sturen duurt dan te lang en je moet jezelf steeds naar een raam of buitenruimte begeven om goed te kunnen bellen. Dit wil je natuurlijk vermijden. Door het signaal binnen te versterken met met het DAS systeem van expert in professionele telefonie Sonal, heb je altijd en overal een goed bereik. Dit kan zowel in een kantoor als in een supermarkt, een loods of zelfs een ondergrondse parkeergarage.

Voordelen van het Sonal DAS systeem

Sonal DAS biedt een complete oplossing voor dekkingsproblemen in de bedrijfswereld. Met dit antenneverdeelsysteem garandeert Sonal hetzelfde krachtige gsm-bereik in jouw gebouw als daarbuiten.

Bovendien zal je minder batterij verbruiken omdat je gsm minder krachtig hoeft te zenden. Zo voorkom ook op dat vlak onaangename verrassingen.

Ook voor jouw gezondheid en die van je medewerkers is het Sonal DAS systeem voordelig. Je wordt immers minder aan zendstraling blootgesteld.

Ingrediënten voor een perfect gsm-bereik in je gebouw

Om een uitstekend gsm-bereik in je gebouw mogelijk te maken, ontwikkelde Sonal een kwalitatief, flexibel en volautomatisch systeem.

Het Sonal DAS systeem verspreidt alle gsm-signalen, van 2G tot 5G, voor toestellen van alle mogelijke merken. Bovendien werkt het ook bij elke operator. Er zijn geen beperkingen op het aantal gelijktijdige gesprekken. Jij en je medewerkers genieten dus allemaal en ten allen tijde van dezelfde uitstekende bereikbaarheid.

Daarnaast is het systeem ook CE-conform en dus goedgekeurd door de Europese overheid, én werkt het volautomatisch. Dit wil zeggen dat het zichzelf alleen activeert wanneer het een smartphone detecteert. Als dit gebeurt, zal het ook zelf zijn signaalsterkte bepalen.

Bovendien werkt het Sonal DAS systeem voor elke binnenruimte, ongeacht de oppervlakte en gaan er geen storende kabels of antennes gepaard met de installatie.

Wil je zeker zijn van een vlotte gsm-communicatie in je gebouw? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Sonal

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Sonal
  • Antwerpsestraat 145
    2640 Mortsel
  • 03 448 08 48

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials