B Close_banner web.jpg
TVH Equipment neemt verhuurbedrijf Padix over

TVH Equipment neemt verhuurbedrijf Padix over

Warehousing

TVH Equipment breidt haar locaties verder uit met de overname van het Diksmuidse bedrijf Padix. Padix verhuurt hoogwerkers en heeft een vloot van 90 machines.

TVH Equipment verhuurt niet enkel hoogwerkers, maar ook schaarliften, verreikers en heftrucks. Daarnaast verkoopt het bedrijf nieuwe en tweedehandsmachines en heeft het een serviceafdeling voor onderhoud en herstelling.

De klanten van Padix hebben dus een uitgebreider aanbod aan verhuurmachines ter beschikking. In de verhuurvloot van TVH Equipment zitten 5.000 machines, waaronder 3.300 hoogwerkers.

Dichter bij de klant

Mateco Holding nv, het overkoepelende bedrijf boven TVH Equipment, ligt op overnamekoers en nam vorig jaar ook bedrijven in Spanje en Duitsland over. “We willen graag dicht bij onze klanten staan, vandaar de keuze om met lokale depots te werken. Met de overname van Padix bedienen we nu ook onze klanten in de kustregio beter”, aldus Kristof Coudenys, Managing Director van TVH Equipment.

Over TVH Group

TVH Group is een internationale logistieke groep die actief is in 170 landen. De 2 business units zijn TVH Parts Holding en mateco Holding. TVH Parts ise een one-stop shop van onderdelen en toebehoren voor material handling, industrial en agricultural equipment. TVH Equipment is de Belgische tak van mateco Holding en staat in voor verkoop, verhuur en service. Voor TVH Equipment wordt de Paxix-locatie in Diksmuide een nieuwe vestiging, naast de bestaande locaties in Waregem, Antwerpen, Londerzeel, Maaseik, Sint-Niklaas en Nijvel.

banner_Tennant+Linde.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven