De lekkerste aspergerechten vind je bij Guzto

Een klassemaaltijd met asperges, zomaar bij je thuis of op kantoor

Ook in coronatijden wil je lekker tafelen met je partner, je familie of met je medewerkers en collega’s. Nu we genoodzaakt zijn om binnen te blijven, serveert restaurant Guzto in Aartselaar culinaire verrassingen thuis of op kantoor. Of wat dacht je van heerlijk bereide asperges die simpelweg aan je deur worden geleverd?

Culinair genieten met korting bij je thuis of op de werkvloer

Je hoefde voordien al niet naar Guzto af te zakken om te kunnen genieten van de heerlijke mediterraanse keuken en seizoenssuggesties. Guzto heeft een goed georganiseerde en geroutineerde take-away dienst en zet die in deze periode extra in de verf. Met een simpel telefoontje naar de bestellijn staat jouw favoriete gerecht zo klaar.

In deze periode geniet je ook nog eens van een tijdelijke korting van 25% op alle gerechten. De bestelling kan tot op de dag van afhaal of levering doorgegeven worden. Geniet dus van een lekker diner of verras je medewerkers tijdens deze ongewone dagen op een heerlijke, gezonde lunch.

De lekkerste aspergerechten bij dit restaurant in Aartselaar

Zoals steeds zet restaurant Guzto in op heerlijke seizoensgerechten met kraakverse producten. Dit seizoen zijn de asperges aan de beurt. Ondanks de moeilijkheden die de aspergetelers vandaag ervaren, brengt Guzto de lekkerste aspergegerechten tot bij je thuis of op kantoor.

Asperges op diverse manieren

Heb je ze liefst traditioneel? Dan zijn er voor jou uiteraard de overheerlijke asperges op Vlaamse wijze. Combineer je liever een mals stukje vlees met deze lekkere groente? Ga dan voor de lamssteak met witte en groene asperges en rozemarijnaardappel.

Daarnaast bereidt Guzto voor jou ook asperges in een pasta (vegetarisch of met tijgergarnaal), in een salade, een risotto met zalm of, hoe kan het ook anders, als een lekkere soep. Laat de coronamaatregelen je dus niet beletten om te genieten van het aspergeseizoen.

Loopt het water je ondertussen ook in de mond? Geef je bestelling dan meteen door of contacteer Guzto via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Guzto

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Guzto
  • Kleistraat 175
    2630 Aartselaar
  • +32 3 877 10 79

Ook interessant

Bekijk de socials