Portmade

Logistiek

Als persoonlijke assistenten loodsen we jouw bedrijf naar vlotte processen en kostenbesparende procedures in douane en logistiek. Onze experten navigeren je vlot door alle nodige aangiften.

Portmade biedt wereldwijde expertise en een jarenlange kennis van deze specifieke sector, vanuit de thuishavens in de Benelux. Ben je zoek naar specialisten die mijlen vooruitdenken? Portmade is your man. Eenvoudig, optimaal en digitaal.

Diensten

  • Portmade Customs

  • Portmade Services

  • Portmade Consultancy

  • Portmade Digital

Douaneformaliteiten en douaneaangiften

Portmade Customs is expert in alle douanegerelateerde aangiften binnen de Benelux: import, export, transit, fiscale vertegenwoordiging, claimbehandeling, aanvraag vergunningen, verificaties, enzovoort.

Veterinaire en fytosanitaire keuringen

De EU schrijft voor dat alle ingevoerde goederen van dierlijke of plantaardige oorsprong uniform moeten worden aangegeven. Portmade Services helpt bij de aangiften bij veterinaire en fytosanitaire keuringen en speelt een belangrijke rol in het bewaken van de voedselveiligheid en het dierenwelzijn bij import in onze havens.

Advies en trainingen

Portmade Consultancy staat je team bij met advies en training rond logistieke en douaneoplossingen. We organiseren opleidingen en leveren gepersonaliseerde support en toolkits.

Hergebruiken en digitaliseren van data

Het hergebruik van data van onze klanten is de hoofddoelstelling van Portmade Digital. Het ophalen van data via platformen zoals Nxtport, Brucloud, RX/Seaport, Portbase en Tradelens komt uw datakwaliteit ten goede. We kunnen daarbij een flexibele interface opzetten met verschillende SAP-, ERP-, TMS- en andere systemen.

Vertegenwoordiging organisaties, commissies en beroepsverenigingen

Ons management en onze medewerkers zijn actief in verschillende lokale, nationale en internationale belangenverenigingen zoals Forward Belgium, Nationaal Douane Forum, Alfaport en ECSA. Ze houden er voeling met alles wat leeft in de sector.

Digitaal en up-to-date

Onze mensen houden hun knowhow up-to-date, of het nu gaat over import, export, transit, interportbewegingen, claimbehandeling, het aanvragen van vergunningen of over fiscale vertegenwoordiging. Wij zijn er voor jou!

Portmade Helpdesk: +32 (0)3 560 16 70

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Portmade

Uitgelicht

Bekijk de socials