Portmade (onderdeel van Customs Support)

Logistiek

Als persoonlijke assistenten loodsen we jouw bedrijf naar vlotte processen en kostenbesparende procedures in douane en logistiek. Onze experten navigeren je vlot door alle nodige aangiften.

Portmade, onderdeel van Customs Support, biedt wereldwijde expertise en een jarenlange kennis van deze specifieke sector, vanuit de thuishavens in de Benelux en tegenwoordig ook in Europa. Ben je op zoek naar specialisten die mijlen vooruitdenken? Portmade is your man. Eenvoudig, optimaal en digitaal.

Diensten

  • Portmade Customs

  • Portmade Services

  • Portmade Consultancy

  • Portmade Digital

  • Customs Support

Overname door Customs Support

In juli 2022 kondigde Customs Support de overname van Portmade aan. Met deze overname onderstreept Customs Support, de nummer één digitale douane-expediteur in Europa, het belang van brede douanekennis en lokale aanwezigheid met strategische kantoren dicht bij klanten in de belangrijkste logistieke hotspots in Europa.

Douaneformaliteiten en douaneaangiften

Portmade Customs, onderdeel van Customs Support, is expert in alle douanegerelateerde aangiften binnen de Benelux: import, export, transit, fiscale vertegenwoordiging, claimbehandeling, aanvraag vergunningen, verificaties, enzovoort.

Veterinaire en fytosanitaire keuringen
De EU schrijft voor dat alle ingevoerde goederen van dierlijke of plantaardige oorsprong uniform moeten worden aangegeven. Portmade Services, onderdeel van Customs Support, helpt bij de aangiften bij veterinaire en fytosanitaire keuringen en speelt een belangrijke rol in het bewaken van de voedselveiligheid en het dierenwelzijn bij import in onze havens.

Advies en trainingen

Portmade Consultancy, onderdeel van Customs Support staat je team bij met advies en training rond logistieke en douaneoplossingen. We organiseren opleidingen en leveren gepersonaliseerde support en toolkits.

Hergebruiken en digitaliseren van data
Het hergebruik van data van onze klanten is de hoofddoelstelling van Portmade Digital, onderdeel van Customs Support. Het ophalen van data via platformen zoals Nxtport, Brucloud, RX/Seaport, Portbase en Tradelens komt uw datakwaliteit ten goede. We kunnen daarbij een flexibele interface opzetten met verschillende SAP-, ERP-, TMS- en andere systemen.

Vertegenwoordiging organisaties, commissies en beroepsverenigingen

Het management en onze medewerkers zijn actief in verschillende lokale, nationale en internationale belangenverenigingen zoals Forward Belgium, Nationaal Douane Forum, Alfaport en ECSA. Ze houden er voeling met alles wat leeft in de sector.

Digitaal en up-to-date

Onze mensen houden hun knowhow up-to-date, of het nu gaat over import, export, transit, interportbewegingen, claimbehandeling, het aanvragen van vergunningen of over fiscale vertegenwoordiging. Wij zijn er voor jou!

Portmade Helpdesk: +32 (0)3 560 16 70

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Portmade (onderdeel van Customs Support)

Neem contact op met Portmade (onderdeel van Customs Support)

Uitgelicht

Bekijk de socials