LINDNER_Leaderboard.gif

Lever je Antargaz-gasflessen in en draag bij aan een duurzame economie

Vlaamse ondernemingen bouwen dagelijks aan een duurzame samenleving en een circulaire economie. Ook met kleine inspanningen kan je al een verschil maken. Lever bijvoorbeeld je ‘slapende’ Antargaz-gasflessen (of oude Shell-flessen) opnieuw in en zorg er zo voor dat ze een tweede leven kunnen beginnen. Doe mee aan deze actie en trakteer je medewerkers op een barbecue.

Aardgas, elektriciteit en LPG voor bedrijven en particulieren

Antargaz is Belgisch marktleider in de verdeling van propaan en butaan in gasflessen en propaan in gastanks. Het bedrijf levert ook aardgas, elektriciteit en LPG aan bedrijven en particulieren.

Antargaz-gasflessen voor een circulaire economie

Er zijn vandaag miljoenen ongebruikte gasflessen opgeslagen. Bedrijven in verschillende sectoren, van transporteurs tot ondernemingen in de horeca en bouw, maken gebruik van deze gasflessen. Wanneer ze leeg zijn, worden ze nog al te vaak weggeborgen.

Het is perfect mogelijk om de lege gasflessen opnieuw in omloop te brengen. Na een grondig nazicht en een keuring kunnen de flessen opnieuw gevuld en op de markt gebracht worden. Zo worden er niet onnodig nieuwe flessen geproduceerd. Door jouw lege gasflessen in te leveren kan je dus bijdragen aan een duurzamere en circulaire economie.

Actie: lever je Antargaz-gasflessen in bij deelnemende verdelers

Om die reden roept Antargaz bedrijven op om hun gasflessen, of oude Shell-flessen in te leveren bij een deelnemend verkooppunt. Via sociale media, website en posters wil het bedrijf klanten in België, Nederland en Luxemburg overtuigen om gasflessen in goede en volledige staat in te leveren. De energieleverancier lanceerde de oproep eerder al voor particulieren en breidt deze nu dus ook uit naar professionele klanten.

Trakteer je medewerkers op een barbecue

Aan deze oproep is ook een wedstrijd gekoppeld. Bij het inleveren van een Antargaz-gasfles in goede staat, ontvang je een unieke code waarmee je je kan registreren om deel te nemen aan een wedstrijd. Zo maak je kans op een van de vele prachtige prijzen.

Zo geeft Antargaz wekelijks een barbecue kit weg en kan je maandelijks een barbecue van Barbecook winnen als jij je lege gasflessen inlevert. Met het mooie weer en versoepelingen van de coronamaatregelen in het vooruitzicht, is dit een mooie kans om je medewerkers te verrassen met een ontspannende en heerlijke barbecues.

Ook verdelers van Antargaz-gasflessen maken kans om te winnen indien de klant hun naam opgeeft bij het online registreren.

Wil jij ook kans maken op één van deze prijzen? Of heb je vragen over gasflessen of andere diensten en producten van Antargaz. Kijk op Haal je gasflessen uit je kot of laat van je horen via onderstaand invulformulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Antargaz

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Antargaz

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials