Energie-efficiëntie voor KMO's: tips voor slim vergelijken

Facility

Nu het einde van het jaar begint te naderen, ben je vast en zeker extra na aan het denken over manieren om slimmer om te gaan met de gemaakte kosten in het nieuwe jaar. Energie-efficiëntie kan daar een erg belangrijke rol in spelen. De premies van de leveranciers lijken alleen maar meer te stijgen en misschien ga je ook meer energie gebruiken in verband met een verwachte stijgende omzet. Redenen genoeg dus om daar een concreet plan van aanpak voor op te stellen. Hoe je het beste slim om kunt gaan met het gebruik van de energie voor je eigen micro-onderneming, lees je in dit blog.

Ga voor de beste deal door online verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken

Om zeker te zijn van de beste premie voor je eigen organisatie, is het altijd een goed idee om het aanbod aan leveranciers een keer goed op een rijtje te zetten. Vergelijk energieleveranciers en kom er hierdoor erg snel achter waar je de beste deal gaat vinden. In één oogopslag zie je meteen wat de algemene voorwaarden zijn voor het afsluiten van een variabel contract of een vast contract. Maar je ziet ook meteen of je bijvoorbeeld in aanmerking komt voor een leuke welkomstkorting. Dat maakt het uitzoeken van de juiste leverancier voor je eigen KMO meteen weer wat makkelijker.

Ontdek op het einde van ieder kalenderjaar waar je de beste premie gaat vinden

De energie vergelijken kun je het beste tegen het einde van ieder kalenderjaar doen. Waarom? Dit is de periode in het jaar waar leveranciers hun nieuwe tarieven aankondigen. Dus start je dan met het vergelijken? Dan ben je helemaal op de hoogte van eventuele stijgingen bij je huidige leverancier en je weet meteen waar je het beste tarief gaat vinden. Hierdoor kun je met een gerust hart direct een nieuw contract afsluiten en ben je het hele jaar door zeker van een aantrekkelijke premie voor je eigen organisatie.

Jouw gloednieuwe contract bij een andere leverancier sluit je online erg makkelijk af

Is het de hoogste tijd om het energieverbruik binnen je organisatie onder de loep te nemen? En wil je graag weten of je op dit moment nog wel de beste premie betaalt? Kies ervoor om vandaag nog verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Heb je ergens anders een betere premie gevonden? Het afsluiten van een nieuw contract doe je erg makkelijk online.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials