Fiets huren in Gent? Dat kan bij Van der Valk

Wil je een fiets huren in Gent om gemakkelijk naar het stadscentrum of je hotel te reizen? Leuk idee! Als je in het Van der Valk Hotel Gentverblijft, dan hoef je niet op zoek te gaan naar fietsverhuur in Gent. Omdat Van der Valk een milieubewust hotel is, stelt het zelf duurzame transportmiddelen ter beschikking. Zo kan iedere gast zich duurzaam én makkelijk naar het stadscentrum van Gent verplaatsen.

Van der Valk Hotel Gent is perfect gelegen

Het Van der Valk Hotel Gent ligt vlakbij de snelweg én het Gentse stadcentrum. Waarom reizen jij en je zakenpartners dan niet op een duurzame manier het centrum ? Door de ideale ligging van het hotel bereik je Gent gemakkelijk met de fiets of een andere duurzaam vervoermiddel. Wil je een step of een elektrische fiets huren, dan kan dat in het hotel.

Makkelijk elektrische fiets huren in Gent

Net als jij en je bedrijf vindt het Van der Valk Hotel in Gent duurzaamheid erg belangrijk. Daarom zorgt het hotel ervoor dat je gemakkelijk een elektrische fiets kan huren. Met zo’n 20 elektrische fietsen in voorraad voor hotelgasten, draagt Van der Valk zijn steentje bij aan een groene stadsmobiliteit. Je kan de fietsen eenvoudig per dag of halve dag reserveren.

E-steps, e-choppers en e-bikes zorgen voor een frissen neus tussen de meetings

Terwijl je zakenpartners zich na de zakenlunch of tussen vergaderingen zich met de fiets van het hotel naar het stadscentrum verplaatsen, zijn ze er ook nog eens op een gezonde manier tussenuit. Ze hoeven geen tijd te verliezen met het wachten op een geschikte parkeerplaats, maar kunnen meteen de historische stad verkennen.

Maar wist je dat je naast de e-bike ook elektrische steps kan huren in Van der Valk Gent Ook met die steps staan jij en je zakenpartners binnen de 19 minuten in het stadcentrum. Kies je voor de e-chopper, dan duurt het zelfs maar 15 minuten om van het hotel naar het centrum van Gent te rijden.

Overnacht je bij Van der Valk in Gent, denk er dan eens aan om een fiets, e-step of e-chopper te huren en zeg vaarwel tegen files en eindeloze zoektochten naar parkings. De frisse neus krijg je er gratis bij.

Interesse? Stel al je vragen aan Van der Valk Hotel Gent via onderstaand invulformulier.

Lees meer:

Nieuw aan het venue firmament: Van der Valk Hotel Gent

Overnachten bij Van der Valk Gent: uitstekend voor businessgasten

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials